CHP'li Kadıköy Belediyesi'nde skandal! Başkan yardımcısı vatandaşı tekmeledi

Cumhuriyet Halk Partisi yönetimindeki belediyelerde büyük bir sorumsuzluk ve kötü yönetim mevcutken şimdi de hakkını aramaya çalışan vatandaşlara zulüm başladı. CHP'li Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Fahrettin Kayhan, FİDEM Dernek Başkanı Ercüment Oruç'u tekmeledi ve 'şerefsiz' dedi.

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2022, 23:07 Güncelleme 05 Temmuz 2022, 23:48
CHP’li Kadıköy Belediyesi’nde skandal! Başkan yardımcısı vatandaşı tekmeledi

İÇİNDEKİLER

Kadıköy Belediyesi'nin 'Konuşan Kadıköy' programı kapsamında Fikirtepe Mahallesi'nde düzenlediği toplantıda gergin anlar yaşandı.

Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Kayhan'ın kendisine 'şerefsiz' dediğini iddia eden FİDEM Dernek Başkanı Ercüment Oruç, tekmelendiğini söyledi.

Kadıköy Belediyesi'nin Konuşan Kadıköy Programı kapsamında Fikirtepe Mahallesi'nde düzenlediği toplantıda gergin anlar yaşandı.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve yardımcılarının katıldığı toplantıda, Fikirtepe'ye ilişkin sorunlarını ve çözüm önerilerini paylaşan mahalleliler, hak etmedikleri bir tutumla karşılaştıklarını söyledi.

Fikirtepe, Dumlupınar, Eğitim, Merdivenköy Mahalleleri (FİDEM) Dernek Başkanı Ercüment Oruç, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Kayhan'ın kendisine 'şerefsiz' dediğini ve tekme attığını iddia etti.