Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Piyade Teğmen Halis Keskin şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından son dakika açıklamasında bir şehit haberi verildi. MSB'den yapılan açıklamada "2 Temmuz 2022 tarihinde Derecik/Hakkâri bölgesinde kaçakçılık olayına müdahale eden unsurda görevli kahraman silah arkadaşımız P.Tğm. Halis Keskin, Barazgir Çayı’na düşerek ağır yaralanmış, derhâl hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmış ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur." denildi.

Giriş Tarihi 02 Temmuz 2022, 22:26 Güncelleme 02 Temmuz 2022, 22:59
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Piyade Teğmen Halis Keskin şehit oldu

İÇİNDEKİLER

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, "Derecik/Hakkâri bölgesinde kaçakçılık olayına müdahale eden kahraman silah arkadaşımız Piyade Teğmen Halis Keskin, Barazgir Çayı'na düşerek ağır yaralanmış, hastanede yapılan müdahalelere rağmen şehit olmuştur" denildi.

MSB'den yapılan açıklamada, "02 Temmuz 2022 tarihinde, Derecik/Hakkâri bölgesinde kaçakçılık olayına müdahale eden unsurda görevli kahraman silah arkadaşımız Piyade Teğmen Halis Keskin, Barazgir Çayı'na düşerek ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmış, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri kaydedildi.

BAKAN AKAR VE GÜLER'DEN TAZİYE MESAJI
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit Keskin için Twitter hesabından taziye mesajı yayımladı. Akar, yayımladığı mesajında "Kahraman silah arkadaşımız, 2 Temmuz 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler de Twitter hesabından yayımladığı başsağlığı mesajında "Kahraman silah arkadaşımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.