CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'nun nişanlısı Tuba Torun'dan dikkat çeken paylaşım: Ayinli-ritüelli before wedding yaptık

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun nişanlısı CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Tuba Torun, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Torun, şu ifadeleri kullandı: “Kendimize kınalı, ayinli-ritüelli, altın günü kıvamında bir ‘before wedding’ yaptık.” Yoksulluk duyarı kasan Aykut Erdoğdu'nun düğünü ise Beylerbeyi'nde bir sarayda yapacak olması tepki çekmişti.

Giriş Tarihi 11 Haziran 2022, 17:22 Güncelleme 11 Haziran 2022, 17:34
CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun nişanlısı Tuba Torun’dan dikkat çeken paylaşım: Ayinli-ritüelli before wedding yaptık

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'nun evlilik kararı aldığı CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Tuba Torun'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

BEKARLIĞA VEDA
Torun; sosyal medya hesabından, ayinli-ritüelli bekarlığa veda partisi düzenlediğini açıkladı.

Torun, Sosyal Paylaşım Sitesi Instagram hesabından, şu ifadeleri kullandı:

"Kendimize kınalı, ayinli-ritüelli, altın günü kıvamında bir 'before wedding' yaptık."

Cumhuriyet Halk Partili Aykut Erdoğdu'nun "ekonomi kötü battık bittik" algısını işlemek için her fırsatta kastığı 'yoksulluk' duyarı patladı.

YOKSULLUK POZU KESTİ
Şubat ayında Twitter üzerinden, "En çok çocuklar için üzülüyorum… Yoksul çocuklar için… Beslenemeyen… Barınamayan… Isınamayan… Çocuklar… Bizim çocuklarımız… Günahsız çocuklarımız…" ifadeleriyle çocukları siyasete alet ederek 'ekonomi kötü' mesajı vermeye çalıştı.

Daha önce İzmir Çeşme'de kaçak bir lüks villası olduğu ortaya çıkan Erdoğdu kendisinden 14 yaş küçük olduğu öğrenilen CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Avukat Tuba Torun evlilik kararı aldı.

SOBALI EVDEN SARAYDA DÜĞÜNE
Milletvekili olmadan evvel kendisini "Kars'ın Sarıkamış ilçesinden, dört çocuklu Asım Erdoğdu'nun sobalı evinden çıkan birisi" olarak pazarlayan Aykut Erdoğdu'nun Tuba Torun ile düğününü Beylerbeyi'nde bir sarayda yapacağı ortaya çıktı.

Erdoğdu'nun düğün davetiyesinde 11 Haziran'da Beylerbeyi Bosphorus Palace Hotel'de nikah yapacağı görüldü.

EŞİ İLE BOŞANMADAN ÖNCE ARKADAŞLIĞI BAŞLAMIŞ
Öte yandan Erdoğdu'nun eşinden boşanmadan önce de Tuba Torun ile arkadaşlığının sürdüğü öğrenildi.

AVM'DE BAŞBAŞA GÖRÜNTÜLENDİLER
Erdoğdu ve Torun geçtiğimi haftalarda bir alışveriş merkezinde başbaşa görüntülenmişti.

ERDOĞDU'NUN YOKSULLUK DUYARI KASTIĞI PAYLAŞIMLAR
Erdoğdu'nun sarayda yapacağı lüks düğün sonrası akıllara kastığı yoksulluk duyarları ve hükümeti 'israf' bahanesiyle hedef aldığı paylaşımları geldi.

İşte Erdoğdu'nun o paylaşımlarından bazıları;

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN