CHP yancısı Merdan Yanardağ haddini aştı! "Sizin ağababanız Abdülhamid'e..."

CHP'nin yayın organlarından Tele1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ skandal yayınlarına devam ediyor. Daha önce Abdülhamid Han'a hakaretler savuran Merdan Yanardağ yine Abdülhamid Han'ı ve Osmanlı tarihini hedef aldı. Yanardağ, "Bu millet sizin ağababanız Abdülhamid'e boyun eğmedi, size mi eğecek? Yalan üzerine kurulu bir tarih anlayışınız var. Uydurulan bir yalan üzerine kurulu naylon kahramanlardan oluşan bir tarihiniz var." şeklinde skandal ifadelere kullandı.

Giriş Tarihi 04 Haziran 2022, 15:48 Güncelleme 04 Haziran 2022, 16:42
CHP yancısı Merdan Yanardağ haddini aştı! Sizin ağababanız Abdülhamid’e...

İÇİNDEKİLER

CHP'nin yayın organlarından Tele1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ skandal yayınlarına devam ediyor.

Daha önce Abdülhamid Han'a hakaretler yağdıran, Adnan Menderes'e "bebek katili" iftirası atan Merdan Yanardağ, yine skandal ifadelerle Abdülhamid Han'a ve Osmanlı tarihine saldırdı.

MERDAN YANARDAĞ HADDİNİ AŞTI
Yanardağ canlı yayında, "Bu millet sizin ağababanız Abdülhamid'e boyun eğmedi, size mi eğecek? Yalan üzerine kurulu bir tarih anlayışınız var. Uydurulan bir yalan üzerine kurulu naylon kahramanlardan oluşan bir tarihiniz var. Bizim tarihimiz gerçek kahramanlardan oluşuyor ama…" şeklinde skandal ifadelerde bulundu.

TEPKİ YAĞDI
Merdan Yanardağ'ın imza attığı rezilliğe tepki yağdı.

İşte o tepkilerden bazıları;

DAHA ÖNCE DE ABDÜLHAMİD HAN'A HAKARETLER SAVURMUŞTU
Yanardağ daha önce de Abdülhamid Han'ı hedef alarak "1908'de Abdülhamid despotizminin, emperyalizmin uşağı aşağılık bir diktatör olan, Mithat Paşa'yı Taif'te boğduran, Osmanlı-Türk aydınlanmasını, modernleşmesini savunan bütün aydınlara zulmeden, Namık Kemal'lere, Tevfik Fikretlere..." şeklinde skandal ifadeler kullanmıştı.

ADNAN MENDERES'E DE İFTİRA ATMIŞTI
Tele 1 ekranlarında yayın yapa Yanardağ, Adnan Menderes hakkında küstah iftiralarda bulunmuştu.

Merdan Yanardağ söz konusu programında, "Bebek katili olan Menderes'ten demokrasi kahramanı çıkmaz olmaz... Sevgilisinden doğan çocuğu öldürtüp makam şoförüne gömdüren birisi..." şeklinde skandal ifadeler kullanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN