Kemal Kılıçdaroğlu'na Düzce'de iki salvo: "Burası Kandil değil yanlış gelmişsin" "Kaçmak nedir en iyi sen bilirsin"

Terör örgütleriyle kol kola gelen Kılıçdaroğlu vatandaşın tepkilerinin odağında. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Düzce'ye geldi. Kılıçdaroğlu toplantı çıkışında neye uğradığını şaşırdı. Kılıçdaroğlu'na iki kişi "Burası Kandil değil, Düzce. Yanlış gelmişsin" diyerek çıkıştı. Kargaşa çıkması üzerine kalabalığa polis ekipleri müdahale etti. Öte yandan “Kaçmak nedir en iyi sen bilirsin/15 Temmuz” yazılı bir pankart da dikkatlerden kaçmadı.

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2022, 16:06 Güncelleme 25 Mayıs 2022, 16:45
Kemal Kılıçdaroğlu’na Düzce’de iki salvo: Burası Kandil değil yanlış gelmişsin Kaçmak nedir en iyi sen bilirsin

İÇİNDEKİLER

CHP lideri Kılıçdaroğlu temaslarını sürdürdüğü Düzce'de Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle toplantı yaptı. Kılıçdaroğlu'nun toplantısının ardından ise beklenmedik bir kargaşa yaşandı.

"BURASI KANDİL DEĞİL DÜZCE YANLIŞ GELMİŞSİN"
Terör örgütlerinin maşası Kılıçdaroğlu Düzce'de sert bir tepkiyle karşılandı. İki kişi Kılıçdaroğlu'na, "Burası Kandil değil, Düzce. Yanlış gelmişsin" diyerek tepki gösterdi.



KAÇMAK NEDİR EN İYİ SEN BİLİRSİN
Öte yandan CHP liderinin "Erdoğan ABD'ye kaçacak" şeklindeki tepki çeken iftiralarına da vatandaşlardan yanıt gecikmedi. Düzce ziyareti sırasında açılan bir pankartta "Kaçmak nedir en iyi sen bilirsin/ 15 Temmuz" yazısı dikkat çekti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN