İsveç'ten istenen teröristlerin isim listesi! NATO'ya üye olmak isteyen İsveç'in ülkesinde barındırdığı teröristlerin isimleri belli oldu!

İsveç'ten istenen teröristlerin isim listesi yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Son dakika haber geldi ve NATO'ya üye olmak isteyen İsveç'in ülkesinde barındırdığı teröristlerin isimlerine A Haber ulaştı. İsveç'in iade etmediği teröristlere vatandaşlık da verdiği de ortaya çıktı. İsveç'in ülkesinde yer alan teröristlerin isimleri belli oldu ve haberimizden öğrenebilirsiniz.

Giriş Tarihi 19 Mayıs 2022, 13:41 Güncelleme 19 Mayıs 2022, 14:03
İsveç’ten istenen teröristlerin isim listesi! NATO’ya üye olmak isteyen İsveç’in ülkesinde barındırdığı teröristlerin isimleri belli oldu!

İÇİNDEKİLER

İsveç'ten istenen teröristlerin isim listesi! NATO'ya üye olmak isteyen İsveç'in ülkesinde barındırdığı teröristlerin isimleri sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılıyor. Türkiye'nin İsveç'ten istediği teröristlerin listesine A Haber ulaştı, İsveç'in iade etmediği teröristlere vatandaşlık da verdiği ortaya çıktı. İşte son dakika gelişmeler...

İSVEÇ'TEN İSTENEN TERÖRİSTLERİN İSİM LİSTESİ

FETÖ ÜYESİ İSİMLER

Bülent Keneş

FETÖ'nün en kilit isimlerinden biri olarak biliniyor. Bir dönem FETÖ'nün yayın organı Today's Zaman gazetesinin genel yayın yönetmenliği görevini yapan Keneş, 2015 yılında Başkan Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklandı. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yürütülen soruşturma kapsamında, Bülent Keneş hakkında 18 Ekim 2016 tarihinde "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs" suçundan yakalama kararı çıkarıldı.

Levent Kepez
Harun Tokak
Yılmaz Ayten

Harun Tokak
FETÖ'nün en kritik isimlerinden biri olarak biliniyor. "Karanlık Kurul" üyelerinden Başyüceler ya da İstişare Heyeti denilen bu kurul üyelerinden... Örgütün sözde İsrail İmamı olan Tokak'ın 1973'te FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile tanıştı ve 10 milyon lira ödülle kırmızı kategoride aranıyor.

Yılmaz Ayten
FETÖ'nün eğitim yapılanmasında görev alan Yılmaz Ayten, örgütün şemsiye kuruluşu Afgan-Türk Çağ Eğitim Kurumları'nda görev yapıyordu. 2017'de Kabil'de yapılan operasyon sonrası İsveç'e iltica talebi kabul edilen Ayten, apar topar bu ülkeye kaçtı.

PKK üyesi teröristler
Mehmet Sıraç Bilgin
Aysel Alhan
Aziz Turan
Ragıp Zarakolu
Halef Tak