Sığınmacılar üzerinden provokatif açıklamalar yapan Ümit Özdağ'a öğrenci tokadı! Bilkent'te yuhaladılar

Son dönemde sığınmacılar ve mülteciler üzerinden provokatif açıklamalar yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, konuşma yapmak için gittiği Bilkent Üniversitesi'nde öğrenciler tarafından yuhalandı. Neye uğradığını şaşıran Özdağ yaşananlara tepkisiz kaldı.

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2022, 21:48 Güncelleme 09 Mayıs 2022, 22:08
Sığınmacılar üzerinden provokatif açıklamalar yapan Ümit Özdağ’a öğrenci tokadı! Bilkent’te yuhaladılar

İÇİNDEKİLER

Türkiye'deki düzensiz göçmen ve sığınmacıları ülkelerine geri gönderme vaadiyle dikkat çeken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara'da Bilkent Üniversitesi'nde söyleşiye katıldı.

Özdağ'ın konuşması sırasında bir grup öğrenci aniden ayağa kalkarak Ümit Özdağ'ı protesto etmeye başladı.

ÖĞRENCİLER TARAFINDAN YUHALANDI
Öğrencilerin "Faşizme karşı omuz omuza" sloganları atan öğrenci grup güvenlik tarafından salondan çıkarılırken Prof. Dr. Özdağ, bir süre konuşmasına ara vermek zorunda kaldı.

SIZMA GERÇEKLEŞTİRDİĞİNİ İTİRAF ETTİ
Özdağ ile Bakan Soylu arasında yaşanan polemik sonrası meseleyi İçişleri Bakanlığı'nın kapısına dayanacak ve Bakan Soylu'yu tehdit edecek kadar ileriye taşıyan Özdağ Halk TV'de CHP'ye yakın gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ümit Özdağ burada yaptığı açıklamalar ile adeta 'FETÖ'nün devlet içine sızdırdığı kriptolar' gibi bir sızma gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Programda, "Bana gelen kredi kartı ekstresi bile iki tane çıkıyor. Herşeyim dinleniyor." diyen Ümit Özdağ kendisine yöneltilen "Bunu nereden biliyorsunuz?" sorusuna verdiği yanıtla köstebekleri olduğunu itiraf etti.