CHP'li Engin Altay yaptığı açıklamalar ile akıl tutulması yaşadı! Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirecekken rezil oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştireyim derken rezil oldu. Büyük bir akıl tutulması yaşayan Altay, Başkan Erdoğan'ın sessiz sedasız Suudi Arabistan'a gittiğini ileri sürdü. Fakat Altay'ın açıklama yaptığı saat olan 13.53'te Başkan Erdoğan'ın İstanbul'da olduğu anlaşıldı.

Giriş Tarihi 29 Nisan 2022, 19:44 Güncelleme 29 Nisan 2022, 19:52
CHP’li Engin Altay yaptığı açıklamalar ile akıl tutulması yaşadı! Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirecekken rezil oldu

İÇİNDEKİLER

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay baltayı taşa vurdu.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde basın toplantısı düzenleyen Altay, saatler tam 13:53'ü gösterdiğinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan'da olduğunu iddia etti.

Altay ayrıca ''sessiz sedasız gitti'' diyerek eleştirilerde bulundu.

SUUDİ ARABİSTAN'A SESSİZ SEDASIZ GİTTİ İDDİASI


Altay "Her yurt dışına giderken havalimanındaki özel bölümde yanına alırdı bakmalarını memurlarını tumtrak açıklamalar yapardı. Ama bu sefer Suudi Arabistan'a sessiz sedasız gitti. Adeta başı önde gitti. Yakışmıyor." ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMA YAPTIĞI SAATTE BAŞKAN ERDOĞAN İSTANBUL'DAYDI
Ancak Altay'ın iddia ettiği gibi Başkan Erdoğan o dakikalarda Suudi Arabistan'da değil İstanbul'daydı ve saat 16:37'de havalimanında kameraların karşısına geçti. Başkan Erdoğan'ın yanında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve bakanlar da vardı.