Başkan Recep Tayyip Erdoğan Osman Kavala hakkında konuştu: O Türkiye'nin Soros’uydu

Erdoğan, Gezi davasında ağırlaştırılmış müebbet cezası alan Osman Kavala hakkında konuştu: Bu zat Türkiye’nin Soros’uydu, Gezi olaylarının perde arkası koordinatörüydü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2022 Güncelleme 28 Nisan 2022, 06:58
Başkan Recep Tayyip Erdoğan Osman Kavala hakkında konuştu: O Türkiye’nin Soros’uydu

İÇİNDEKİLER

Başkan Erdoğan, STK temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Çarpıcı mesajlar veren Erdoğan, "Ne terör örgütlerinin kalleş elleri ne de siyasetteki uzantılarının hedef göstermeleri bizleri milletimize hizmetten alıkoymayacaktır. Ömrümüzü adadığımız dava hak ve hakikat davasıdır" dedi. Erdoğan şöyle devam etti: Bir zatla (Osman Kavala) ilgili verilen karar bazı çevreleri rahatsız etti. Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu, Gezi olaylarının perde arkası koordinatörüydü. Gezi olaylarını finanse etti. Bu ülkede hukuk var, yargı var. Bu yargı da kendi inandıklarını, bildiklerini hakkın egemen olması için bu kararı verdiler, vereceklerdir. Çevreciliğin destanını bu ülkede biz yazdık. 5 milyon fidan ağaç dikerek yaptık. 12 tane ağacın nakli için ağaçlar sökülüyor dediler. Ekonomimizi çökertmeye heveslendiler. Yıllardır besledikleri ne kadar yılan varsa hepsini üzerimize saldılar. Önce Allah'ın yardımı sonra milletimizin desteğiyle bu saldırıları püskürtmeyi başardık. Milletin iradesini sırtlanlara, alçaklara çiğnetmedik.



Pençe-Kilit operasyonunda 60'a yakın teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Erdoğan, "Nerede terörist bulursak, ister Gabar'da, ister Cudi'de, ister Tendürek'te, ister Bestler Deresi'nde olsun, oraya benim komandom girecektir ve girdi" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN