Milli Savunma Bakanlığı kahreden haberi duyurdu: Pençe Kilit Operasyonu'nda 3 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Pençe Kilit Operasyonu'nda 3 askerimizin daha şehit olduğu bilgisi aktarıldı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada "26 Nisan tarihinde, teröristlerce yapılan saldırılarda piyade sözleşmeli er Doğukan Korkmaz, İs.Söz. Er Yunus Kalkan, Sözleşmeli Er Fırat Canlı şehit oldu." denildi.

Giriş Tarihi 26 Nisan 2022, 18:09 Güncelleme 26 Nisan 2022, 19:43
Milli Savunma Bakanlığı kahreden haberi duyurdu: Pençe Kilit Operasyonu’nda 3 askerimiz şehit oldu

İÇİNDEKİLER

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 26 Nisan 2022 tarihinde, bir unsurumuza teröristlerce yapılan roketatar saldırısında kahraman silah arkadaşımız sözleşmeli er Yunus Kalkan şehit olmuş, 4 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz" denildi.

PENÇE KİLİT BLGESİNDEN PEŞ PEŞE ÜZÜCÜ HABER


Milli Savunma Bakanlığı'nca 'Pençe-Kilit' operasyon bölgesinde teröristlerce yapılan roketatar saldırısı sonucu yaralanarak, hastaneye sevk edilen Sözleşmeli Er Fırat Canlı'nın da şehit olduğu açıklandı.

Bakanlığın açıklamasında, "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 26 Nisan 2022 tarihinde, bir unsurumuza teröristlerce yapılan roketatar saldırısı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız sözleşmeli er Fırat Canlı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

DOĞUKAN KORKMAZ DA ŞEHİT OLDU


MSB, Pençe- Kilit Operasyonu'nda, teröristlerce düzenlenen roketatar saldırısında yaralanarak hastaneye kaldırılan Piyade Sözleşmeli Er Doğukan Korkmaz'ın şehit olduğunu açıkladı. Açıklamada, şöyle denildi:

"Pençe- Kilit operasyon bölgesinde, 26 Nisan 2022 tarihinde, bir unsurumuza teröristlerce yapılan roketatar saldırısı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Doğukan Korkmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."