Karayolları Genel Müdürlüğü'nden OGS depozito bedellerinin iade edilmeyeceği iddialarına yanıt: Geçişler ücretsiz yapıldı

Son dakika haberi... Karayolları Genel Müdürlüğü, otomatik geçiş sistemi (OGS) depozito bedellerinin iade edilmeyeceği iddialarına yanıt vererek, bahsedilen ücretin OGS cihaz bedeli olduğunu ve bu cihazların ücretsiz olarak HGS cihazı ile değiştirildiğini duyurdu.

Giriş Tarihi 20 Nisan 2022, 14:01 Güncelleme 20 Nisan 2022, 14:01
Karayolları Genel Müdürlüğü’nden OGS depozito bedellerinin iade edilmeyeceği iddialarına yanıt: Geçişler ücretsiz yapıldı

İÇİNDEKİLER

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, OGS cihaz bedellerine ilişkin bilgi paylaşıldı.

Otoyol ve köprü geçişlerinde OGS'nin kaldırılarak geçişlerin sadece HGS üzerinden yapılacağının kamuoyuna açıklandığı ve 31 Mart 2022 tarihinde bu uygulamanın yürürlüğe girdiği hatırlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kamuoyunda yer alan OGS depozito bedellerinin iade edilmeyeceğine dair haberde bahsedilen depozito bedeli olmayıp, vatandaşlarımızın OGS cihazını alırken ödemiş oldukları OGS cihaz bedelidir. OGS cihazları 31 Mart 2022'ye kadar kullanılmış ve HGS'ye geçiş sürecinde HGS cihazı ile ücretsiz olarak değiştirilmiştir."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN