CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cem Karagöl kredi kartı dolandırıcılığından tutuklandı!

CHP'li isimlerin karıştığı skandalların bir yenisi daha ortaya çıktı. CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığı yaptıktan sonra CHP Gençlik Kolları MYK üyesi ve Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Cem Karagöl’ün kredi kartı dolandırıcılığı iddiasıyla 7 ayrı suç kaydının bulunduğu ve tutuklandığı öğrenildi.

Giriş Tarihi 17 Nisan 2022, 17:52 Güncelleme 18 Nisan 2022, 00:33
CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cem Karagöl kredi kartı dolandırıcılığından tutuklandı!

İÇİNDEKİLER

Son dönemde taciz, tehdit, rüşvet ve darp gibi çeşitli iddialarla gündeme gelen CHP'li isimlerin karıştığı suçlara bu kez dolandırıcılık eklendi.

CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığı yaptıktan sonra CHP Gençlik Kolları MYK üyesi ve Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Cem Karagöl'ün 7 ayrı suç kaydının bulunduğu öne sürüldü.

KREDİ KARI DOLANDIRICILIĞINDAN 7 AYRI SUÇ KAYDI
Kredi kartı dolandırıcılığı iddiasıyla 7 ayrı suç kaydı olduğu ileri sürülen Cem Karagöl'ün tutuklama kararı sonrasında MYK Üyeliği'nin düşürüldüğü ve görevden alındığı öğrenildi.

APAR TOPAR İHRAÇ ETTİLER
CHP İl Başkanı Serkan Sarı, konuyla ilgili partinin avukatlarının gereken incelemeyi yaptığını ve MYK üyeliği düşürülen Karagöl'ün partiden ihracının da gündemde olduğunu kaydetti.

CHP'Lİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI DA KUR'AN-I KERİMLE DALGA GEÇTİ
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Malatya CHP Gençlik Kolları başkanı Ozan Kaygusuz ve iki arkadaşı, bir radyo kanalında yayınlanan Kuran-ı Kerim mealiyle "üzülüyormuş" taklidi yaparak alay etmişti. Kaygusuz'un skandalına tepkiler yağınca videoyu kaldırdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN