Azra Gülendam Haytaoğlu'nun annesi ile gözyaşı döken Emine Erdoğan'dan kadına şiddetle mücadelede kararlılık mesajı

Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde şiddet mağduru kadınlarla biraraya gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan kadına şiddetle mücadelede kararlık mesajı geldi. Erdoğan iftar yemeğinde evinde kaldığı Mustafa Murat Ayhan tarafından öldürülen Azra Gülendam Haytaoğlu'nun annesi ile birlikte gözyaşı döktü.

Giriş Tarihi 16 Nisan 2022, 00:27 Güncelleme 16 Nisan 2022, 00:27
Azra Gülendam Haytaoğlu’nun annesi ile gözyaşı döken Emine Erdoğan’dan kadına şiddetle mücadelede kararlılık mesajı

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde şiddet mağduru kadınların yakınlarıyla bir araya geldi.

Duygusal anların da yaşandığı programda, Başkan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan şiddet mağduru kadınların anneleriyle tek tek sohbet etti.

Başkan Erdoğan ile Dolmabahçe Ofis'te şiddet mağduru kadınların yakınlarıyla iftarda bir araya gelen Emine Erdoğan, Twitter hesabından paylaşım yaptı.

EMİNE ERDOĞAN'A İLE BİRLİKTE AĞLADILAR
Emine Erdoğan, Dilek Kaya'nın babası Mehmet Kaya ve Şule Çet'in ağabeyi Şenol Çet ile de görüştü. Azra Gülendam Haytaoğlu'nun annesi Mezide Haytaoğlu Emine Erdoğan'a sarılarak ağlarken, Başak Cengiz'in annesi Beyhan Cengiz de sohbet esnasında gözyaşlarını tutamadı.

Emine Erdoğan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Şiddet mağduru kadınlarımızın ailelerinin acılarına ortak, sabırlarına destek olmak için iftar sofrasında buluştuk.

KADINA ŞİDDETLE MÜCADELEDE KARARLILIK MESAJI
Yitirdiğimiz canların acısını yüreğimizde hissetmeye, kadına kalkan elleri lanetlemeye devam edeceğiz. Şiddeti, el ele verip sevgi ve merhameti çoğaltarak yeneceğiz."