CHP'li İBB Başkanı vatandaşa gelince zam yaparken kendi PR'ı için binlerce TL'yi gözden çıkardı

Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde skandallar bitmek bilmiyor. İmamoğlu'nun birbiri ardına hayata geçirdiği zamlar vatandaşı çileden çıkartırken son yaptıkları harekete ise adeta pes dedirtti. CHP'li belediye, yöneticilerine son model teknolojik cihazlar ve iPhone 13 Pro almak için ihaleye çıktı.

Giriş Tarihi 11 Nisan 2022, 18:30 Güncelleme 11 Nisan 2022, 19:27
CHP’li İBB Başkanı vatandaşa gelince zam yaparken kendi PR’ı için binlerce TL’yi gözden çıkardı

İÇİNDEKİLER

Toplu taşımaya yapılan yüzde 40'lık zam kararının ardından eleştirilerin hedefinde olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, gece 00.30'dan itibaren uygulamaya koyduğu çift tarife ile de büyük tepki çekti.

Ulaşıma ve suya peş peşe zam kararı alan İBB, yöneticilerine ise kesenin ağzını açtı.

İBB İŞ PR YAPMAYA GELİNCE PARAYI BASTIRDI


Geçtiğimiz yıl yöneticilerine iPhone 12 hediye eden İBB, bu yıl da tercihini iPhone 13 Pro'dan kullandı. CHP'li İBB, yöneticilerine iPhone almak için ihaleye çıktı.

VATANDAŞA GELİNCE ÇİFTE TARİFE

CHP'li İBB; 9 Nisan 2022 Cumartesi 00:00'dan itibaren çift bilet uygulamasının geçerli olduğunu açıkladı. 6 Nisan'da yapılan ve 9 Nisan'da uygulamaya konulan yüzde 40'lık zamla birlikte tek geçişlik İstanbulkart ücreti 7,67 TL iken, İstanbul'da gece 00:00'dan sonra toplu ulaşım kullanan kişilerin, çift bilet tarifesi üzerinden 15.34 TL ödediği öğrenildi.