Başkan Erdoğan: Alım gücünü daha da artıracağız

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Milletvekilleri ile Toplantı programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hem vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz, hem de hedeflerimizden sapmayacağız. İnsanımızın alım gücünü eskisinden de üste çıkaracağız" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2022 Güncelleme 07 Nisan 2022, 06:59
Başkan Erdoğan: Alım gücünü daha da artıracağız

İÇİNDEKİLER

Başkan Erdoğan, AK Partili milletvekilleri ile bir araya geldi. Çarpıcı mesajlar verdi:

Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapma kararından geri adım atmadık, atmayacağız. Bu hedefi milletimizin yeni kızılelması olarak görüyoruz.



HEM vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz, hem de hedeflerimizden sapmayacağız. İnsanımızın alım gücünü eskisinden de üste çıkaracağız.

Cumhurbaşkanlığı adaylığında arka planda saç saça baş başa bir kavga verdikleri anlaşıyor. İstanbul'da Yavuz Sultan Selim'i yaptık, yıkacaklardı. Marmaray, Avrasya, Osmangazi'yi yıkacaklardı. Şimdi 18 Mart Çanakkale. Hadi yıkın! Bu millet artık bunlara bu fırsatı asla ve kata vermeyecek.

Arkadaşlarımız Filipinler'e Atak helikopteri teslimi için gitti. Düşünün şimdi biz helikopter ihraç eder hale geldik.



YOLLAR ÇUKUR
Erdoğan
, CHP'nin Ankara ve İstanbul'daki belediyeciliğine sert tepki gösterdi: Çankaya'dan buraya geliyorum, çukurlardan çamurdan geçilmiyor. İstanbul da aynı.




Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Hacı Ömer Sabancı Kız Öğrenci Yurdu'nda öğrencilerle iftar yaptı.