Almanlar şaşkın: "Türkiye nasıl modern silah teknolojisinin lideri haline geldi?" Erdoğan'ın rolüne dikkat çekildi

Türkiye'nin savunma sanayiinde attığı devrim gibi adımlar, Avrupa basınında geniş yer bulmaya devam ediyor. Alman basını, "Boğaz'dan gelen İHA gücü" başlıklı analiz haberinde Türkiye'nin nasıl önemli bir silah teknolojisi üreticisi olduğuna dair bir analiz haber kaleme aldı. Alman ordusunun teknolojiyi yakalamak için daha fazla para alacağının belirtildiği haberde, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın rolüne de dikkat çekildi.

Giriş Tarihi 05 Nisan 2022, 10:59 Güncelleme 05 Nisan 2022, 11:05
Almanlar şaşkın: Türkiye nasıl modern silah teknolojisinin lideri haline geldi? Erdoğan’ın rolüne dikkat çekildi

İÇİNDEKİLER

Türk İHA ve SİHA'ları Kuzey Afrika'dan Karabağ'a, Türkiye'nin güney sınırlarından Irak ve Suriye'deki operasyonlara kadar birçok alanda kendini ispatladı.

Bu bölgelerdeki başarısı ile ihracatı hız kazanan Türk SİHA'larını envanterine katan ülkelerden biri de neredeyse bir ayı aşkın süredir Rus ordusuna direnen Ukrayna oldu.

RUSYA SAVAŞINDA UKRAYNA'NIN BAYRAKTARLARI FARK YARATTI
Dünya kamuoyunun yakından takip ettiği SİHA'lar Avrupa'da konuşulmaya devam ediyor. Son olarak Almanya'nın önde gelen medya kuruluşlarından Frankfurter Allgemeine 'Boğaz'dan gelen İHA gücü' başlıklı bir analiz yayımladı.

Türk SİHA'larının savunma sanayide dünyadaki birçok ülkeyi geride bıraktığına dikkat çekilen haberde, Alman ordusunun teknolojiyi yakalamak için daha fazla para alacağı belirtildi.


ERDOĞAN'UN ROLÜNE VURGU YAPILDI
Türkiye'nin nasıl önemli bir silah teknolojisi üreticisi olduğunun analiz edildiği haberde, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın rolüne de dikkat çekildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN