Yine İETT vakası: Bağcılar Güneşli'de otobüs alev alev yandı

Son dakika haberleri... CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İETT yine bir facia ile gündeme geldi. Son dönemde kaza ve arıza haberleri ile gündeme gelen İETT'ye ait bir otobüs İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de alev alev yandı. O anlar bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

Giriş Tarihi 28 Mart 2022, 17:56 Güncelleme 28 Mart 2022, 18:42
Yine İETT vakası: Bağcılar Güneşli’de otobüs alev alev yandı

İÇİNDEKİLER

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden İETT bu kez yangın haberiyle gündeme geldi.

İETT OTOBÜSÜ ALEV ALEV YANDI
Sık sık kaza ve arıza haberleriyle haber olan İETT otobüsleri bu kez alev alev yandı.

İstanbul Bağcılar Güneşli Park AVM'nin önünde motor kısmından yanmaya başlayan İETT otobüsü bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile kayda alındı.

Görüntülerde İETT otobüsünden alev ve dumanların yükseldiği görülürken vatandaşların tepkileri de duyuldu.

"İMAMOĞLU YANIYOR İMAMOĞLU"
Vatandaşlar, "Git gide büyüyor yangın. İtfaiyeyi de gelmiyor. İtfaiye gelene kadar kül olacak. İmamoğlu yanıyor imamoğlu" ifadeleriyle tepkisini gösterdi.

Daha sonra itfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

İMAMOĞLU'NUN MAKAM TEKNESİ
Vatandaş İETT çilesi çekerken Ekrem İmamoğlu ile ilgili şok bir gerçek de ortaya çıktı. "Trafik İstanbul'un kaderi değil. Bu sorunu çözeceğim" diyen İmamoğlu, kendi trafik sorununu çözdü.

İmamoğlu kendi işe gidip gelirken tekne kullanmanın sefasını sürdü. Göreve geldiğinden bu yana 256 kez Çevre 1 teknesini kullanan İmamoğlu'nun toplam yakıt masrafı ise 1 milyon 612 bin 800 liraya ulaştığı öğrenildi.