Tiktok videoları için yapmadıkları kalmıyor! Öğretmenin başına poşet geçirdi...

Öğrencilerin öğretmenlere yönelik çirkin hareketlerine bir yenisi daha eklendi. Özellikle Tiktok’ta fenomen olmak için videolar çeken öğrencilerin son olarak öğretmen olduğu iddia edilen bir kişinin başına poşet geçirdi. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler tepkiler ise çığ gibi. Yaşanan gelişmeler sonrası Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden olaya ilişkin inceleme başlatıldı. Yapılan açıklamada, "Yapılan ilk incelemede haberde bahsedildiği gibi video kaydındaki kişinin öğretmen olmadığı, olayın iki öğrenci arasında şaka amaçlı geçtiği belirlenmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Giriş Tarihi 28 Mart 2022, 16:50 Güncelleme 28 Mart 2022, 22:52
Tiktok videoları için yapmadıkları kalmıyor! Öğretmenin başına poşet geçirdi...

İÇİNDEKİLER

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü, bu kadarına da pes dedirtti. Tiktok'ta paylaşılan skandal görüntülerde bir öğrenci, öğretmen olduğu iddia edilen kişinin başına poşet geçirdiği anlar yer alıyor.

Sosyal medyadan "Dersinden kaldığım öğretmeni paket ediyorum" açıklamasıyla yapılan paylaşım büyük tepki çekti.

Görüntülerde, kapının yanına saklanan bir öğrencinin sınıfa giren öğretmenine arkadan yaklaşıp hızla kafasına poşet geçirdiği görülüyor.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA: ÖĞRENCİ DEĞİL
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü olaya ilişkin inceleme başlattı. İnceleme sonrası yapılan açıklamada, "Yapılan ilk incelemede haberde bahsedildiği gibi video kaydındaki kişinin öğretmen olmadığı, olayın iki öğrenci arasında şaka amaçlı geçtiği belirlenmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir lisede, öğrenci ders anlatan öğretmenin yanına giderek önce dans etmeye çalışmış, daha sonra ise öğretmenin yüzünü okşamıştı.

Bu görüntülerin sosyal medyada yayılmasından sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü, görüntülerle ilgili soruşturma başlatmıştı.