Başkan Erdoğan'dan Antalya'da yoğun diplomasi!

Son dakika haberine göre, Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde temaslarını Bosna-Hersek Başkanlık Konseyi Üyeleri Şefik Caferoviç ve Milorad Dodik'le sürdürdü. Ardından liderleri kabul eden Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı Kiril Petkov ve Gine-Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embaló ile görüştü. Başkan Erdoğan, son olarak Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani, Nijer Cumhurbaşkanı Mohamed Bazoum, Sierra Leone Cumhurbaşkanı Julius Maada Bio ve Liberya Cumhurbaşkanı George Manneh Weah'yi kabul etti.

Giriş Tarihi 12 Mart 2022, 11:05 Güncelleme 13 Mart 2022, 00:10
Başkan Erdoğan’dan Antalya’da yoğun diplomasi!

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde temaslarını sürdürüyor.

BOSNA HERSEK
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Üyeleri Şefik Caferoviç ve Milorad Dodik ile bir araya geldi.


BULGARİSTAN
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Bulgaristan Başbakanı Kiril Petkov'u kabul etti.

Başkan Erdoğan, NEST Kongre Merkezi'nde düzenlenen, "Antalya Diplomasi Forumu"nun ikinci günündeki temasları kapsamında Bulgaristan Başbakanı Petkov ile görüştü.

Erdoğan'ın konakladığı otelde basına kapalı gerçekleşen kabul, yaklaşık 1 saat sürdü.

Kabulde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan ile AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de hazır bulundu.

GİNE-BİSSAU
Başkan Erdoğan Antalya Diplomasi Forumu kapsamında Gine-Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embaló ile görüştü.

Erdoğan'ın konakladığı otelde basına kapalı gerçekleşen görüşme, 45 dakika sürdü.

Görüşmede, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan ile AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de hazır bulundu.

IKBY
Başkan Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu kapsamında Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani'yi kabul etti.

NİJER
Başkan Erdoğan, Nijer Cumhurbaşkanı Mohamed Bazoum ile görüştü.

Erdoğan, NEST Kongre Merkezi'nde düzenlenen"Antalya Diplomasi Forumu"nun ikinci günündeki ikili temasları kapsamında Bazoum ile bir araya geldi.

Erdoğan'ın konakladığı otelde basına kapalı gerçekleşen görüşme, 40 dakika sürdü.

Görüşmede, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan ile AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de hazır bulundu.



SİERRA LEONE
Başkan Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu kapsamında Sierra Leone Cumhurbaşkanı Julius Maada Bio ile görüştü.


LİBERYA
Başkan Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu kapsamında Liberya Cumhurbaşkanı George Manneh Weah ile görüştü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN