CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir tuhaf vaat daha! Siverek'i il yapacağım

Her gittiği ilde tuhaflar sözler veren, gaflar yapan ve gülünç duruma düşen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan garip bir açıklama daha geldi. Kılıçdaroğlu bugün yaptığı bir konuşmada Siverek'i il yapacağını ilan etti. Kılıçdaroğlu geçtiğimiz aylarda Şanlıurfa'da STK temsilcileri ve muhtarlar ile toplantı düzenlemiş, nurada yaptığı konuşmada, Şanlıurfalı çiftçilere bedava elektrik sözü vermişti.

Giriş Tarihi 11 Mart 2022, 19:21 Güncelleme 11 Mart 2022, 19:36
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bir tuhaf vaat daha! Siverek’i il yapacağım

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde üye katılım töreninde konuştu.

Son zamanlarda yaptığı tuhaf açıklamalar ve vaatlerle gündem olan Kılıçdaroğlu burada da bir takım garip açıklamalarda bulundu.

SİVEREK'İ İL YAPACAK!
Kemal Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmasında yine çok konuşulacak bir söz söyledi.

Kılıçdaroğlu "İktidar olduğumuzda Siverek il olacaktır. Söz verdik mi mutlaka yerine getireceğiz. Kılıçdaroğlu halk adamıdır, Kılıçdaroğlu kanun adamıdır, Kılıçdaroğlu garibanların yanındadır. Eğer bir kişi 'ben haksızlığa uğradım' diyorsa onun yanındadır. Halkın yanındadır. Hukukun yanındadır. Adaletin yanındadır." dedi.

ELEKTRİĞİ BÜTÜN ÇİFTÇİLERE BEDAVA VERECEĞİZ
Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz aylarda da Şanlıurfa'da STK temsilcileri ve muhtarlar ile toplantı düzenlemiş, nurada yaptığı konuşmada, Şanlıurfalı çiftçilere bedava elektrik sözü vermişti.

Kılıçdaroğlu, "Bize Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını verin, elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz" diye konuşmuştu.