SON DAKİKA: İstanbul'da kar fırtınası... Tır kuyrukları 8 kilometreye ulaştı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya duyurdu: TIR ve kamyonların girişine izin veriliyor

Son dakika haberleri... İstanbul'da beklenen kar fırtınası nedeniyle kente TIR ve kamyonların girişine izin verilmiyordu. TIR kuyrukları da 8 kilometreyi bulmuştu! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı paylaşımda girişlere kontrollü olarak izin verildiğini açıkladı.

Giriş Tarihi 10 Mart 2022, 11:00 Güncelleme 10 Mart 2022, 11:25
SON DAKİKA: İstanbul’da kar fırtınası... Tır kuyrukları 8 kilometreye ulaştı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya duyurdu: TIR ve kamyonların girişine izin veriliyor

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberleri... İstanbul'da beklenen kar fırtınası nedeniyle kente TIR ve kamyonların girişine izin verilmiyordu.

TIR kuyrukları da 8 kilometreyi bulmuştu! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı paylaşımda girişlere kontrollü olarak izin verildiğini açıkladı.

SON DAKİKA! VALİ, TWITTER'DAN PAYLAŞTI: GİRİŞE KONTROLLÜ İZİN
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Anadolu ve Trakya'dan İstanbul'a gelen TIR ve kamyonlara kontrollü olarak izin verildiğini açıkladı. Vali Yerlikaya'nın sosyal medyadan yaptığı açıklamada,

"Anadolu ve Trakya istikametlerinden İstanbul'a seyahat eden TIR ve Kamyonların ilimize girişine kontrollü olarak izin verilmektedir." ifadeleri yer aldı.

GİRİŞLER 04.00'TEN İTİBAREN YASAKLANMIŞTI
Yoğun kar yağışı beklentisi nedeniyle sorun yaşanmaması için Anadolu ve Trakya yönlerinden İstanbul'a TIR ve kamyonların girişi, saat 04.00'ten itibaren yasaklandı.

KOCAELİ ÇAYIROVA'DAN GİRİŞE İZİN VERİLMEDİ
Kocaeli'nin Çayırova ilçesindeki TEM yolu Şekerpınar gişeleri ve D-100 yolu Kocaeli-İstanbul sınırında önlem alan trafik ekipleri, TIR ve kamyonlar sürücülerinin İstanbul'a geçişine izin vermedi.

8 KİLOMETRELİK KUYRUK OLUŞTU
TEM yolu Şekerpınar gişelerinden itibaren 8 kilometrelik TIR ve kamyon kuyruğu oluştu.

Trafik, bu noktada neredeyse durma noktasına geldi.

TIR ve kamyon sürücüleri, Şekerpınar gişelerinden çıkarılarak zorunlu olarak TIR ve kamyon parklarına yönlendirildi.

Beklenen yoğun kar yağışına karşı TEM yolu ve D-100 yolu Kocaeli geçişlerinde kar küreme araçları da hazır bekletiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN