THY iptal olan uçuşlar son dakika 2022! 10 - 11 Mart THY, Pegasus, Anadolujet hangi uçuşlar iptal edildi? Sorgulama ekranı!

İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı sebebiyle bazı uçuşlar iptal edildi. THY ve Pegasus 10-11 Mart tarihlerinde bazı uçuşların iptal edildiğini açıkladı. İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iptal edilen uçak seferleri ile ilgili vatandaşlar araştırmalara başladı. Peki, 10 - 11 Mart THY, Pegasus, Anadolujet hangi uçuşlar iptal edildi? İşte THY ve Pegasus iptal edilen uçak seferleri listesi

Giriş Tarihi 09 Mart 2022, 10:18 Güncelleme 09 Mart 2022, 19:46
THY iptal olan uçuşlar son dakika 2022! 10 - 11 Mart THY, Pegasus, Anadolujet hangi uçuşlar iptal edildi? Sorgulama ekranı!

İÇİNDEKİLER

Türk Hava Yolları (THY), Pegasus İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle 10 Mart'ta İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bazı seferlerini iptal etti. Peki, 10 - 11 Mart THY, Pegasus, Anadolujet hangi uçuşlar iptal edildi? İşte THY ve Pegasus iptal edilen uçak seferleri listesi

THY İPTAL OLAN UÇUŞLAR!

THY'den sefer iptali açıklaması:

''10-11 Mart'ta beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları kalkışlı/varışlı bazı seferlerimiz iptal edilmiştir'' - ''Seferi iptal olan yolcularımız, uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız, çağrı merkezimiz ve acente üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler''

Türk Hava Yolları (THY), yarın ve 11 Mart'ta beklenen hava muhalefeti dolayısıyla İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları kalkışlı/varışlı bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan bilgilendirmede, "10-11 Mart tarihinde beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları kalkışlı/varışlı bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Seferi iptal olan yolcularımız, uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız, 0850 333 0 849 numaralı çağrı merkezimiz ve bileti satın olmuş oldukları acente üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler." ifadelerine yer verildi.

Hava muhalefeti nedeniyle seferleri iptal olan yolcuların, sahip oldukları haklar için THY'nin internet sitesinden gerekli bilgileri öğrenebilecekleri kaydedildi.

PEGASUS'TAN 10-11 MART UÇAK SEFER İPTALİ AÇIKLAMASI

Pegasus'tan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Değerli misafirlerimiz,

Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararıyla, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir.



Ücretsiz bilet değişikliği veya iptali yapmak isterseniz; https://www.flypgs.com/bilet-islemleri ve mobil uygulamamız aracılığıyla ya da çağrı merkezimiz üzerinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

HANGİ UÇUŞLAR İPTAL?

Aşağıda Iptal Edilen Uçuşlar, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı merkezlidir. Uçuş iptalleri hakkında detaylı bilgi için sayfa altındaki linkleri kullanabilirsiniz.

İSTANBUL HAVALİMANI MERKEZLİ İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ!
SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI MERKEZLİ İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ!