Kosova Cumhurbaşkanı Osmani-Sadriu Türkiye'ye resmi ziyaret gerçekleştirecek

Son dakika haberi! Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle Ankara'ya gelen Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani-Sadriu'ya Ankara Üniversitesi'nde düzenlenen törenle fahri doktora unvanı tevdi edildi. Vjosa Osmani-Sadri, yarın Başkan Erdoğan ile görüşecek. Osmani-Sadriu tarafından Türkiye’ye gerçekleştirilen bu ilk resmi ziyarette, ikili ilişkilerin yanı sıra Balkanlar başta olmak üzere güncel, bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alınacak.

Giriş Tarihi 28 Şubat 2022, 16:56 Güncelleme 28 Şubat 2022, 17:06
Kosova Cumhurbaşkanı Osmani-Sadriu Türkiye’ye resmi ziyaret gerçekleştirecek

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle Ankara'ya gelen Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani-Sadriu'ya Ankara Üniversitesi'nde düzenlenen törenle fahri doktora unvanı tevdi edildi. Vjosa Osmani-Sadri, yarın Başkan Erdoğan ile görüşecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Ankara'da gerçekleştirilecek resmi görüşmelerde, Türkiye-Kosova ilişkileri tüm yönleriyle değerlendirilecek, ikili iş birliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımlar hakkında fikir alışverişinde bulunulacak.

Osmani-Sadriu tarafından Türkiye'ye gerçekleştirilen bu ilk resmi ziyarette, ikili ilişkilerin yanı sıra Balkanlar başta olmak üzere güncel, bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alınacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN