CHP'liler bunca rezillikten sonra tokatçı Muharrem Sarıkaya'ya kulis vermek için sıraya girdi!

İHA çalışanı Ahmet Demir'i canlı yayında tokatlayan ve sonrasında Habertürk'teki yazılarına son verildiği iddia edilen Muharrem Sarıkaya, Takvim.com.tr olarak aylar öncesinden duyurduğumuz gibi bir soğutma taktiği sonrası 2 ay sonra yeni yazısıyla geri döndü. Sarıkaya yazısına da 'İkinci şans' başlığını attı. Ciner yönetimi tokatçı Sarıkaya'ya kol kanat gerip koruduğu için tepkilerin odağındayken, CHP'li siyasetçilerin de bunca rezillikten sonra Sarıkaya'ya kulis vermek içib sıraya girdiği görüldü.

Giriş Tarihi 15 Şubat 2022, 11:53 Güncelleme 15 Şubat 2022, 12:01
CHP’liler bunca rezillikten sonra tokatçı Muharrem Sarıkaya’ya kulis vermek için sıraya girdi!

İÇİNDEKİLER

Habertürk yazarı fosil gazeteci Muharrem Sarıkaya, gerçekleştirdiği bir yayın sırasında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Ahmet Demir'e tokat attı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle birlikte Sarıkaya'ya yönelik tepkiler yükseldi.

Habertürk'ten yapılan açıklamada "Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya görevinden istifa etti. Habertürk TV'nin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin'in konuk olduğu canlı yayında Muharrem Sarıkaya, sosyal medyaya yansıyan İHA Gaziantep kameramanı Ahmet Demir'e tokat attığı görüntüleri sonrasında görevini bıraktı" denildi. Sarıkaya'nın Habertürk TV'deki programına ve Habertürk'teki yazılarına devam edip etmeyeceği hakkında ise bilgi verilmedi.

TAKVİM YAZDI FOSİL GAZETECİ GERİ DÖNDÜ
Takvim.com.tr olarak 12 Aralık'ta bunun bir soğutma taktiği olduğunu, tokatçı Muharrem Sarıkaya'nın göreve geri döneceğini yazmıştık. Haberimizde "Habertürk koridorlarından sızan iddialara göre Muharrem Sarıkaya '90 gün izne' çıkartıldı. Habertürk'ün bu tavrı olayı bir süreliğine soğutma taktiği olarak yorumlanırken, Sarıkaya'nın 90 günlük 'bu zorunlu izin' sonrası yeni bir görevlendirme ile kurum içinde kalacağı yönünde." ifadelerine yer vermiştik.

İddiamız doğru çıktı, Muharrem Sarıkaya dün itibarıyla Habertürk'teki yazılarına geri döndü.



CHP'LİLER SIRAYA GİRMİŞ!
Ciner yönetimi tokatçı Muharrem Sarıkaya'ya "ikinci şans" verdikleri sebebiyle tepkilerin odağındaydı. Sarıkaya'ya kol kanat geren, skandalı görmezden gelen sadece Ciner olmadı! İddiaya göre CHP'li isimler de tokatçı Muharrem'e kulis vermek için sıraya girdi.

Partiye yakınlığıyla bilinen Barış Yarkadaş, bugünkü köşesinde dikkat çeken bir detayı aktardı. Yarkadaş'ın yazısından ilgili kısım şöyle:

Tek sorun Muharrem Sarıkaya değil…

Dün sabah Habertürk'ün internet sitesine girenler, karşılarında birdenbire Muharrem Sarıkaya'nın yazısını gördüler. Sarıkaya, "İkinci şans'' başlıklı yazıyla, -eğer kaldıysa- okurlarına sesleniyor ve İHA kameramanı Ahmet Demir'i dövmesinin ardından ''gereken cezayı'' çektiğini belirtiyordu. Köşesinden uzak kalmanın en ağır ceza olduğunu söyleyen Muharrem Sarıkaya, hemen ardından ise adeta ''Nerede kalmıştık?" diyerek ilk siyasi kulis yazısını yayımlıyordu.

ÇOK GEÇMEDEN ANLADIM Kİ…

Muharrem Sarıkaya'nın yazılarına yeniden başladığını duyduğumda, "Acaba ilk röportajı kiminle yapacak? Acaba hangi lider hiçbir şey olmamış gibi karşısına çıkacak?" diye düşündüm.

Öyle ya; milyonlarca insanın gözü önünde Kameraman Ahmet Demir'i döven Habertürk Ankara Temsilcisi'nin karşısına çıkarak soruları yanıtlamak için bir siyasetçinin aklını yitirmiş olması gerekirdi.

Sonra bu düşüncemin ne kadar ''nahif'' olduğunu gördüm. Meğer siyasi partilerin temsilcileri, Sarıkaya'ya kulis vermek için sıraya girmiş.

Sarıkaya'nın yazısını istemeye istemeye okurken, dayakçı yazarın Ahlatlıbel Zirvesi'ne ilişkin kapsamlı bir kulis yazdığını gördüm.

Doğrusu, bunca rezillikten sonra Muharrem Sarıkaya'ya kulis veren CHP'li, İYİ Partili veya diğer partilere mensup siyasetçilerin kim olduğunu merak ediyorum.

ARTIK ŞAŞIRMAYIN

Bu kafa, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i de bir süre sonra Sarıkaya'nın karşısına çıkartır ve röportaj bile yaptırır.

Tabii şunu da belirteyim:

Sarıkaya bu partilerin temsilcileriyle kendisi mi konuştu, yoksa muhabirlerin kulislerinden derleme mi yaptı, bilmiyorum… Zira ne olursa olsun, her ikisi de skandal……

Benim Sarıkaya'nın yazısından edindiğim izlenim, kendisinin çeşitli siyasetçilerle konuştuğu yönünde……

Demek ki; Türkiye'yi ayağa kaldıran ''kameramana dayak'' rezaleti, Ankara'daki siyasetçileri rahatsız etmemiş ve bunu umursamamışlar bile…

Eğer öyle olmasa, Muharrem Sarıkaya'ya "etli güvecin tadı''na varan ayrıntıları anlatmazlardı……

Son bir not:

Madem Muharrem Sarıkaya görevine dönebiliyor, Veyis Ateş'in suçu ne?

Habertürk yönetimi, Veyis Ateş'i de ekrana çıkarsın ve kareyi tamamlasın……

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN