Başkan Erdoğan Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi heyetini kabul etti

Koronavirüsü atlatan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ilk programını bugün Vahdettin Köşkü'nde gerçekleştirdi. Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi heyetini kabul etti.

Giriş Tarihi 11 Şubat 2022, 00:57 Güncelleme 11 Şubat 2022, 16:44
Başkan Erdoğan Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi heyetini kabul etti

İÇİNDEKİLER

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi heyetini kabul etti.



Vahdettin Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen kabulde, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da yer aldı.



TESTİ NEGATİFE DÖNDÜ
5 Şubat'ta eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüs testi pozitif çıkan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs testi negatife döndü.



ALLAH BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ, KARDEŞLİĞİMİZİ DAİM KILSIN

Başkan Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Erdoğan şunları ifade etti:

"Allah'a hamdolsun, son iki gündür yaptırdığımız testler negatif çıktı. Bu süreçte ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından dualarıyla, güzel mesajlarıyla bize destek olan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim kılsın…

Eşim Emine Erdoğan Hanımefendi de hamdolsun hastalığı çok hafif belirtilerle geçiriyor. İnşallah kendisinin de testlerinin kısa süre içinde negatif çıkmasını temenni ediyorum.

Hastalığın seyrini hassasiyetle takip eden sağlık ekibimize teşekkür ediyor, bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımıza selamlarımı gönderiyorum. Allah yardımcıları olsun. Rabbim'den tüm hastalarımıza en kısa zamanda acil şifalar diliyorum."

"KALDIĞI YERDEN YOĞUN MESAİSİNE BAŞLAYACAK"
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın COVID-19 test sonuçlarının negatif çıkmasına ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kısa sürede sağlığına kavuştuğunu belirten Altun, "Cumhurbaşkanımız Allah'ın izni ve inayetiyle, duaların gücüyle, aşkla, kaldığı yerden yoğun mesaisine başlayacak. Allah Cumhurbaşkanımızı korusun, başımızdan eksik etmesin" sözlerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN