CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek A Haber'de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek, A Haber'e konuk oldu. 2018 seçiminde yaşananları anlatan Mustafa Kemal Çiçek, CHP'li Özgür Özel'in HDP yüzde 10'u geçince sevinçten havaya zıpladığını söyledi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belediye bütçesini siyasi kariyeri için harcadığını ve bazı yotuberları kiraladığını belirten Çiçek, İBB'de tam 850 milyon TL'lik bir kısmın reklam ödemelerine ayrıldığını paylaştı. İmamoğlu'nun balıkçı ziyafeti ile ilgili konuşan Çiçek Kılıçaroğlu'nun otel odasındaki görüntülerini servis eden ismi de açıkladı.

Giriş Tarihi 09 Şubat 2022, 20:58 Güncelleme 09 Şubat 2022, 22:56
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek A Haber’de

İÇİNDEKİLER

A Haber ekranlarında Melih Altınok'un sununmuyla yayınlanan Sebep Sonuç programına bu hafta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek konuk oldu.



İşte Çiçek'in açıklamarından satır başları;

HDP %10'U GEÇİNCE ÖZGÜR ÖZEL HAVAYA ZIPLADI
Seçim akşamı 9.kattaydım. Odada televizyondan seçimleri takip ediyorduk. HDP yüzde 10'u geçince Özgür Özel havaya zıpladı. Muharrem İnce yüzde 30'u geçince yüzleri düştü.



İBB'DEN REKLAMA 850 MİLYON TL'LİK PAY
Çiçek yaptığı açıklamada Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'de tam 850 milyon TL'lik bir kısmın reklam ödemelerine ayrıldığını paylaştı.

2014'DE İZMİR'DE NELER YAŞANDI?
Aziz Kocaoğlu 2014'te belediye başkanıyken, ilin Baro Başkanı'nı ilçe belediye başkanı yaptırmak istedi. Narlıdere'yi verdiler olmaz dedi. Konak'ı yaptırana kadar yapmazsanız istifa ederim dedi.



İMAMOĞLU'NUN BALIKÇI ZİYARETİ
Büyük bir basiretsizlik örneği gösterildi o akşam. Şehrin bu kadar kritik bir süreçte olduğu bu yemeği teyir etmeniz gerekirdi. Sonra AKOM'a geldiniz beyanatlar verdi. Mağduriyet edebiyatı yapsa da vatandaş İmamoğlu'nun notunu verecek. İmamoğlu balıkçı ziyaretiyle dış güçler benim yanımda mesajı vermek istedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN FOTOĞRAFINI KİM ÇEKTİ?
Kılıçdaroğlu'nun otel odasındaki fotoğrafı Tuncay Özkan çekti. Kılıçdaroğlu erken seçim istiyor ama kendi parti kurultayını erteledi.



"NECATİ ÖZKAN, İMAMOĞLU'NA SENİ BEN BAŞKAN YAPTIM DİYOR"
Ekrem İmamoğlu'nun parlatmak için Kahramanın Yolculuğu adlı kitabı yazan ve seçim kampanyasınada İmamoğlu'nun danışmanı olrak yer alan Necati Özkan ile ilgili konuşan Mustafa Kemal Çiçek, "Necati Özkan, İmamoğlu'na seni ben başkan yaptım diyor" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu, belediye bütçesini siyasi kariyeri için harcıyor. Bazı Youtuberları kiralıyor...

Oğuz Kaan Salıcı İmamoğlu'nu istemiyor. Mansur Yavaş'a sıcak bakıyor.


TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN