Başkan Erdoğan kendisi için dua eden vatandaşlara tek tek teşekkür etti

Son dakika haberleri... Koronavirüs testi pozitif çıkan Başkan Recep Tayyip Erdoğan kendisine Twitter üzerinden, "Annem elinde kuran 82 yasinda ilk günden beri sana duacı reis." ifadeleriyle seslenen bir kullanıcıya yanıt verdi. Erdoğan, "Kıymetli validenizin ellerinden öpüyor, hürmetlerimi sunuyorum. Dualarınızı hiç eksik etmeyin…" ifadelerini kullandı. Erdoğan daha sonra kendisine dua ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan 7'den 70'e vatandaşlara tek tek teşekkür etti.

Giriş Tarihi 09 Şubat 2022, 18:05 Güncelleme 09 Şubat 2022, 22:04
Başkan Erdoğan kendisi için dua eden vatandaşlara tek tek teşekkür etti

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.

Koronavirüs testinin pozitif çıkması sebebiyle izolasyon sürecinde olan Başkan Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya üzerinden kendisine geçmiş olsun dileğinde bulunan ve dua eden vatandaşlara teşekkür etti.

"DUALARINIZI HİÇ EKSİK ETMEYİN"
Başkan Recep Tayyip Erdoğan kendisine Twitter üzerinden, "Annem elinde kuran 82 yasinda ilk günden beri sana duacı reis." ifadeleriyle seslenen "Dadaş Kızı" isimli kullanıcıya yanıt verdi.

Erdoğan, "Kıymetli validenizin ellerinden öpüyor, hürmetlerimi sunuyorum. Dualarınızı hiç eksik etmeyin…" ifadelerini kullandı.

MİNİK YAVURLARA TEŞEKKÜR
Başkan Erdoğan öte yandan "Yavruların duası seninle Reis" ifadeleriyle çocukların Başkan Erdoğan'a dua etmesini paylaşan bir kullanıcıya da yanıt verdi. Erdoğan, "Her birinin gözlerinden öpüyorum bu güzel yavrularımızın. Sağ olun…" ifadelerini kullandı.

"SELAMLARIMIZI GÖNDERİYORUM"
Erdoğan kendisine, "Allah acil şifanızı versin , en kolay şekliyle atlatmanızı dilerim Sayın Cumhurbaşkanımız ve Değerli Eşi Emine Hanım" ifadeleriyle geçmiş olsun dileyen bir vatandaşa, "Nuray Hanım, güzel dileklerin ve mesajın için çok çok teşekkür ediyor, selamlarımızı gönderiyorum." ifadeleriyle yanıt verdi.

"YAVRUMUZA MAŞALLAH…"
Erdoğan, "Çok kıymetli Cumhurbaşkanım yavrumun da size mesajı var Rabbim size ve eşinize Şafi ismiyle şifa versin,Allah için sizi çok seviyoruz,Rabbim başımızdan eksik etmesin" ifadeleriyle şifa dileyen bir vatandaşa ise "Yavrumuza maşallah… Rabbim tüm hastalarımıza Şâfî ismi hürmetine acil şifalar ihsan etsin. Sağ olun…" dedi.

İşte Başkan Erdoğan'ın teşekkür mesajları:

"Biz de Serra kızımızı çok seviyoruz, gözlerinden öpün yerimize… Eşinize ve ailenize selamlarımla…"

"Mehmet Emin kardeşim, hayır duaların için çok teşekkür ederim. Selam ve muhabbetlerimle..."

"Maşallah, kızımız ne güzel okuyor o duayı öyle… Çok teşekkür ediyorum, selam ve muhabbetlerimle…"

"Allah razı olsun İrem kızım, teşekkür ederim. Dualarını eksik etme…"

"Eslem kızım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun… Şırnak Silopi'ye selamlar…"