Başkan Recep Tayyip Erdoğan 'Gençlik buluşmaları' kapsamında Trabzon Akçaabat'ta gençlerle buluştu

Başkan Recep Tayyip Erdoğan 'Gençlik buluşmaları' kapsamında Trabzon Akçaabat'ta gençlerle buluşarak soruları yanıtladı. Hakaret tartışmasına ilişkin Başkan Erdoğan,"Tayyip Erdoğan'ın kendisine yapılan hakaret benim için önemli değil fakat bu kardeşiniz, ağabeyiniz bir makamı temsil ediyor, cumhurbaşkanlığı makamı. Bu makamı korumak da görevimdir" ifadelerini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2022 Güncelleme 02 Şubat 2022, 07:00
Başkan Recep Tayyip Erdoğan ’Gençlik buluşmaları’ kapsamında Trabzon Akçaabat’ta gençlerle buluştu

İÇİNDEKİLER

Başkan Erdoğan, 'Gençlik buluşmaları' kapsamında Trabzon Akçaabat'ta gençlerle bir araya gelerek sorularını yanıtladı. Erdoğan, hakaret tartışmalarıyla ilgili olarak, "Tayyip Erdoğan'ın kendisine yapılan hakaret benim için önemli değil fakat bu kardeşiniz, ağabeyiniz bir makamı temsil ediyor, cumhurbaşkanlığı makamı. Bu makamı korumak da görevimdir" ifadelerini kullandı. Erdoğan karla mücadele konusunda İBB yönetimini eleştirdi. "İstanbul'da bizden sonrakilere kalan bir şey olmadı ki ne yaptıysak biz yaptık. Olmayan bir şey vardı, Sarıyer Kahramanı'nda balık yemek. Şu anki İBB yönetimi bizim yaptığımız tünelleri kapatıyor. Marmaray'ı bize zindan ettiler buna rağmen 5 yılda yaptık" dedi. Erdoğan şöyle devam etti: Eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, hangi alana bakarsanız bakın, gördüğünüz hemen her eser ve hizmetin altında bizim imzamız vardır.



PUTİN GELECEK
Başkan Erdoğan'ın son bir yılda 11 defa telefonla, bir kere de yüz yüze görüştüğü Rusya lideri Putin, Ukrayna krizi için Türkiye'ye gelecek. Ziyaretin Şubat ayının ikinci yarısında olacağı kaydedildi. Taraflar, AGİT Minsk toplantılarının bir sonraki turunun İstanbul'da yapılmasını istedi. Türkiye bu öneriyi sıcak karşıladı.



TURİZMDE DAHA ÇOK İŞBİRLİĞİ
Başkan Erdoğan, Külliye'de Lübnan Başbakanı Mikati ile bir araya geldi. Erdoğan, "Turizmde daha fazla işbirliğine açığız. Firmalarımız, altyapı projelerini üstlenmeye hazır. 1,8 milyarlık ticaret hacmini yeterli değil" dedi.



Ceren Ece Öksüz adlı genç, "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmindeki "Heyamo" türküsünü seslendirdi.



Başkan Erdoğan, yarın Kiev'de mevkidaşı Zelenskiy ile Rusya-Ukrayna krizini ele alacak.