CHP'ye yakınlığı ile bilinen Yılmaz Özdil Kemal Kılıçdaroğlu'na açtı ağzını yumdu gözünü!

CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Yılmaz Özdil katıldığı bir canlı yayın programında CHP'ye ve Kemal Kılıçdaroğlu'na verdi veriştirdi. CHP'nin fonladığı kanallarda kendi gazetecilerini çıkardığını ve iktidara saldırması için para verdiğini söyledi. Objektif gazetecilik yapmaya çalışanların ise önünün kesildiğini ifade etti.

Giriş Tarihi 31 Ocak 2022, 00:32 Güncelleme 31 Ocak 2022, 00:43
CHP’ye yakınlığı ile bilinen Yılmaz Özdil Kemal Kılıçdaroğlu’na açtı ağzını yumdu gözünü!

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde tam bir kaos havası hakim. CHP'ye yakınlığı ile bilinen Yılmaz Özdil, katıldığı bir canlı yayın programında CHP'nin fonladığı gazeteciler üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

CHP'NİN FONLADIĞI GAZETECİLER VAR
Özdil canlı yayın programında CHP'nin fonladığı kanallarda CHP için tetikçilik yapan gazetecilerin olduğunu söyledi. Bu kanallarda çalışan kişilerin AK Parti'ye karşı CHP propagandası yaptığını ifade etti.

OBJEKTİF GAZETECİLİK YAPMAK İSTEYENLERE YER YOK
Özdil, bağımsız gazetecilik yapmak isteyenlerin CHP tarafından önünün kesildiğini oyun dışı bırakıldığını vurguladı.

Sebep olarak da CHP Genel Merkezi'nin işine gelmediğini öne sürdü. Aynı durumun CHP'nin siyasi kanadında da olduğunu hatırlattı.

MUSTAFA KEMAL GELSE PARTİDEN İHRAÇ EDERLER


Özdil, Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibini eleştirerek Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerin seçilmesinin kolay yerlerden aday gösterildiğini Atatürkçü isimlerin ihraç edildiğini belirtti ve "Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler" dedi.