İstanbullu karla cebelleşirken İsviçre'de tatil yapan İBB Sözcüsü Murat Ongun'a THY'den yalanlama: "İtibar etmeyin"

İstanbullu karla cebelleşirken İsviçre'nin Cenevre kentinde kayak tatilinde olan ve daha sonra bunun ortaya çıkmasıyla seyahat bilgilerinin Türk Hava Yolları tarafından servis edildiğini öne süren CHP'li İBB'nin Sözcüsü Murat Ongun'a yalanlama geldi. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2022, 21:25 Güncelleme 29 Ocak 2022, 21:38
İstanbullu karla cebelleşirken İsviçre’de tatil yapan İBB Sözcüsü Murat Ongun’a THY’den yalanlama: İtibar etmeyin

İÇİNDEKİLER

Meteorolojinin günler öncesinden uyarmasına rağmen İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışında önlemler yetersiz kaldı.



İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu sırada İngiliz Büyükelçi ile yemek yerken, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un da Cenevre'de kayak tatilinde olduğu ortaya çıktı.



Murat Ongun, seyahat bilgilerinin Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından servis edildiğini öne sürdü. "Bu bilgilerin deşifre edilmesi özel hayatın ihlalidir" diyen Ongun suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.



YAHYA ÜSTÜN'DEN YALANLAMA
Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklamada bulunan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Üstün, paylaşımında "Dünyanın 128 ülkesinden ağırladığımız misafirlerimizin kişisel verilerini hiçbir ayrım yapmaksızın koruyoruz. Bu konu hakkında kendi çıkarları doğrultusunda yanıltıcı paylaşım yapan kişi ve haberlere itibar edilmemesini rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.