Başkan Erdoğan'dan AK Parti Giresun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalar

Son dakika haberi! AK Parti Giresun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenleniyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan düzenlenen toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Giresun'a yapılan ve yapılacak hizmetleri tek tek sıralayan Başkan Erdoğan, "Asla popülizm yapmadık, verdiği sözleri Ankara'ya gidince unutanlardan olmadık." dedi. CHP'nin başını çektiği muhalefetin oturma düzeni konusundaki tartışmalarıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "Muhalefetin içler acısı durumunu sizler de görüyorsunuz. Boy sırasına göre mi yoksa AK Parti karşısında kim daha fazla seçim kaybetmiş ona göre mi masaya oturacaklarına bir türlü karar veremiyorlar." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2022, 16:32 Güncelleme 29 Ocak 2022, 23:24
Başkan Erdoğan’dan AK Parti Giresun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda önemli açıklamalar

İÇİNDEKİLER

AK Parti Giresun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenleniyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan düzenlenen toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.


Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Ben şimdi buradan sizlerin vasıtasıyla Giresun'un tüm ilçelerine, köylerine selamlarımı gönderiyorum. Bugün burada bir kez daha samimiyetle bağrına basan Giresunlu vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. AK Parti Giresun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyor, inşallah bir sonraki toplantımızda ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları en büyük salonumuzda bir başka danışma meclisi toplantımızı yapmamız gerekiyor. Bu salonu hınca hınç dolduran dava kardeşlerimin her birine teşekkür ediyorum.

Bugün hem Giresun ile hasret gideriyoruz hem de açılışı yapılan yatırımların heyecanını Giresunlu hemşehrilerimizle yaşıyoruz.

Afet haberini alır almaz devletimizin tüm kurumlarını harekete geçirerek Giresunlu kardeşlerimizin zor günlerinde devletlerine en ihtiyaç duyduğu kritik anlarda kimseyi sahipsiz çaresiz bırakmadık. Giresunlulara söz verdiğimiz şekilde sel felaketinin yaralarını kısa sürede sarmayı başardık. Bugün de Dereli ve Doğankent'te açılışları gerçekleştirdik. Gidenleri geri getiremeyeceğimizi elbette biliyoruz. Ancak afetzede kardeşlerimizin acılarını bir nebze hafifletebildiğimiz için de kendimizi bahtiyar hissediyoruz. Devletimizin kerim vasfını böyle günlerde gösterebildiğimiz için mutluyuz gururluyuz.

Bu vesileyle sel felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerime tekrar Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Dereli'den sonra Giresun merkeze geçerek belediye önünde bizleri bekleyen on binlere hitap ettik. Onların heyecanını onların coşkusunu yerinde tespit ettik. Buradan bir kez daha açılışını yaptığımız eser, hizmet ve yatırımların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

Tabi bir taraftan afetlerin izlerini ortadan kaldırırken diğer taraftan da benzer acıların tekrar yaşanmaması için yoğun çaba harcıyoruz. Devletimizin ilgili kurumları tam bir koordinasyon içinde riskli alanların ve yapıların tespiti için çalışıyor alınması gereken tedbirler konusunda hazırlıklarını sürdürüyor. Devletimizin yürüttüğü bu mücadelenin başarılı olması halkımızın da sürece sahip çıkmasına bağlıdır. İklim değişikliğinin dünya ile birlikte ülkemizi de etkilediği bir dönemde artık bu meseleyi görmezden gelme lüksümüz yoktur.

Yarın, kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikin buyuran bir peygamberin ümmedi olarak çevre konusunda daha hassasiyet göstereceğinize inanıyorum.

HİZMET YOLUNDA HİÇBİR ENGEL TANIMADIK, TANIMIYORUZ
Zorlu kış şartlarına rağmen hemen her hafta bir ilimizin konuğu oluyoruz. Bugün de Giresun'da her açıdan verimli bir ziyaret gerçekleştirdik. Giresunlu kardeşlerimizin beklentilerini ve taleplerini ilk elden dinleme fırsatı bulduk. Yarın da Trabzon'da olacağız. Orada da dolu dolu bir program icra edeceğiz. Hiçbir engel tanımadan Türkiye'yi güçlendirmeye, milletimizin hakkını savunmaya devam ediyoruz. Biz bu millete efendilik yapmak için değil hizmetkar olmak için geldik. Bu aziz millete hizmetkarlık payelerin en büyüğüdür. Biz sadece bizi destekleyenlerin değil 84 milyonun tamamının emanetini yüreğimizde taşıyoruz.

GİRESUN'DA VERİLEN SÖZLERİ ANKARA'YA GİDİNCE UNUTANLARDAN OLMADIK
Biz istismar siyaseti değil, eser siyaseti yapıyoruz. Biz bu millete sevdalıyız. İlk günden beri asla popilizm yapmadık. Giresun'da verilen sözleri Ankara'ya gidince unutanlardan olmadık. Esen rüzgara göre yön değiştirenlerden, sabah söylediğini akşam inkar edenlerden de olmadık. Milletimize karşı hep dürüst davrandık. AK Parti olarak biz sloganlarla değil icraatımızla konuşuruz. Türkiye'yi tarihinin en büyük kalkınma hamlesiyle buluştururken hiçbir şehrimizi ihmal etmedik. Giresun'a toplam 27 milyar lira tutarında yapıtırım yaptık.

Giresun'da 19 yılda çiftçilerimize 2,6 milyar lira tutarında tarımsal destek verdik.

MUHALEFETTE SIRA TARTIŞMASI: HALLERİ İÇLER ACISI
Muhalefetin içler acısı durumunu sizler de görüyorsunuz. Kim hangi sırayla oturacak karar veremiyorlar.

Muhalefetin tek gündemi kimin nereye hangi sırayla oturacağı. Boy sırasına göre mi yoksa AK Parti karşısında kim daha fazla seçim kaybetmiş ona göre mi masaya oturacaklarına bir türlü karar veremiyorlar.


Türkiye ekonomiden terörle mücadeleye, sağlıktan savunmaya kadar hemen her cephede tarihinin mücadelesini veriyor. Bunların ne millete hizmet etmek gibi niyeti ne de eser kazandırmak niyeti var. Ankara'nın konforunda siyasetçilik oynamaktan başka bir dertleri yok.

Bu muhalefet güya milletvekili sıfatı taşıyorlar, güya belediye başkanlığı yapıyorlar fakat siyasi çıkarlarından başka hiçbir şeyi gözleri görmüyor. Kendi ülkesini kendi devletini batılı büyükelçiliklere şikayet edecek kadar alçaldılar, küçüldüler, milli onur ve haysiyetlerini kaybettiler. Sorsan Atatürk'ün partisiyiz, Cumhuriyeti biz kurduk derler. Fakat terör örgütleriyle yol yürümekten çekinmezler. Bunların siyasetteki en büyük meziyetleri tank namlusu görünce kaçmak, millet kan derdindeyken ellerinde kahve fincanıyla televizyon karşısında keyif çatmaktır. Bu tabloyu bizim gibi milletimiz de çok iyi görüyor bu tatlı su siyasetçilerine asla yüz vermiyor. Sadece son 1 haftada yaşananlara bakmak bile muhalefetin çapını görmekte yeterlidir. Hiçbir tahrik, hesap, iftira bunları kurtaramayacak. İnşallah önce 2023 seçimleri ardından da 2024 mahalli idareler seçimleri bu beceriksizlerin siyasetten tasfiye edildiği milat olacaktır.




MUHALEFETTEKİ OTURMA DÜZENİ KRİZİ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden muhalefetteki oturma düzeni krizine ilişkin konuştu.

Erdoğan, "Biz tüm şartları zorlayarak ülkemizi başarıdan başarıya koştururken muhalefetin içler acısı durumunu eminim milletimiz de görüyor. Türkiye hemen her cephede tarihinin en kritik mücadelelerini verirken muhalefetin tek gündemi kimin nereye, hangi sırayla oturacağı…" ifadelerini kullandı.



İşte Erdoğan'ın paylaşımlarından öne çıkanlar;

Biz tüm şartları zorlayarak ülkemizi başarıdan başarıya koştururken muhalefetin içler acısı durumunu eminim milletimiz de görüyor. Türkiye hemen her cephede tarihinin en kritik mücadelelerini verirken muhalefetin tek gündemi kimin nereye, hangi sırayla oturacağı…

Boy sırasına göre mi yaş sırasına göre mi yoksa ''AK Parti karşısında kim daha fazla seçim kaybetmiş'' ona göre mi masaya oturacaklarına bir türlü karar veremiyorlar. Ne millete hizmet etmek gibi niyetleri var ne memlekete eser kazandırmak gibi hedefleri var.



Biz tüm şartları zorlayarak ülkemizi başarıdan başarıya koştururken muhalefetin içler acısı durumunu eminim milletimiz de görüyor. Türkiye hemen her cephede tarihinin en kritik mücadelelerini verirken muhalefetin tek gündemi kimin nereye, hangi sırayla oturacağı…

Boy sırasına göre mi yaş sırasına göre mi yoksa ''AK Parti karşısında kim daha fazla seçim kaybetmiş'' ona göre mi masaya oturacaklarına bir türlü karar veremiyorlar. Ne millete hizmet etmek gibi niyetleri var ne memlekete eser kazandırmak gibi hedefleri var.



Milletin gönlünü kazanmak, sıkıntılarına çözüm üretmek yerine siyasi ikballerini yabancı büyükelçiliklerin kapılarında arıyorlar. Kendi ülkesini, kendi devletini batılı büyükelçiliklere şikâyet edecek kadar alçaldılar, küçüldüler, millî onur ve haysiyetlerini kaybettiler.

Hiçbir tahrik, hiçbir hesap, hiçbir iftira bunları kurtaramayacak, hiçbir medya kampanyası skandallarının üstünü kapatamayacaktır. İnşallah önce 2023 seçimleri, ardından da 2024 mahallî idareler seçimleri bu beceriksizlerin siyasetten tasfiye edildiği birer milat olacaktır.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN