Son dakika Trabzon haberleri... Trabzonspor gözü o yıldız oyuncuya dikti! Abdullah Avcı bile devrede! Enis Destan...

Son dakika Trabzonspor haberleri... Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor uzun süredir Enis Destan'ı takip ediyordu. Enis Ünder için bizzat devreye giren Abdullah Avcı, Daha önce Altınordu’dan Medipol Başakşehir’e getirttiği Cengiz Ünder gibi Enis Destan’ın de çok çabuk seviye atlayacağını düşünüyor.

Giriş Tarihi 19 Ocak 2022, 15:40 Güncelleme 19 Ocak 2022, 15:44
Son dakika Trabzon haberleri... Trabzonspor gözü o yıldız oyuncuya dikti! Abdullah Avcı bile devrede! Enis Destan...

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un Altınordu'nun genç golcüsü ile anlaştığı haberleri dilden dile dolaşıyor. Bordo-Mavililer genç yıldızı uzun süredir takip ediyordu.

Enis Destan'ın transfer edilmesini en çok isteyen isimlerin başında ise tecrübeli teknik direktör yer alıyor. Onun için de transferde Abdullah Avcı bizzat devrede.

Daha önce Altınordu'dan Medipol Başakşehir'e getirttiği Cengiz Ünder gibi Enis Destan'ın de çok çabuk seviye atlayacağını düşünüyor.

Bilindiği gibi Cengiz Ünder, Altınordu'dan Başakşehir'e gelmiş sonrasında Abdullah Avcı ile birlikte vites yükseltmiş ve Roma'nın yolunu tutmuştu. Milli yıldız şu anda ise Marsilya'da futbol kariyerini başarıyla sürdürüyor.

Trabzonspor'un Enis Destan transferini 700 bin Euro bedelle sonuçlandırması bekleniyor. Türkiye U21 Milli Takımı'nda da forma giyen 19 yaşındaki santrfor son vuruşlardaki ustalığıyla dikkat çekiyor.

Enis Destan'a Trabzonspor dışında Avrupa'nın önemli kulüplerinin de ilgisi bulunuyor.