20 Ocak 2022 Kocaeli, Düzce, Sakarya Valiliği kar tatili açıklaması var mı? Kocaeli, Düzce, Sakarya bugün okullar tatil mi?
19 Ocak Çarşamba günü yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilmişti. Kar yağışı bugün yine ülke genelinde etkisini gösteriyor ve Meteroloji'den uyarılar peşi sıra gelmeye devam ediyor. Öte yandan ülkemizin bazı kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterirken milyonlarca öğrenci ve öğretmen yaşadığı illerde kar tatil olup olmayacağına odaklandı. Peki, Kocaeli, Düzce, Sakarya bugün okullar tatil mi? 20 Ocak 2022 Kocaeli, Düzce, Sakarya Valiliği kar tatili açıklaması var mı? İşte detaylar...
Kocaeli, Düzce, Sakarya bugün okullar tatil mi sorusu arama motorlarında en çok araştırılan sorulardan birisi oldu. Milyonlarca öğrenci gözlerini okulların bugün tatil olup olmayacağına çevirdi ve bazı illerden açıklamalar peş peşe geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı iller için yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Peki, 20 Ocak 2022 Kocaeli, Düzce, Sakarya Valiliği kar tatili açıklaması var mı? İşte haberin detayı

SAKARYA'DA OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE EĞİTİME YARIN ARA VERİLDİ
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime yarın ara verildiğini bildirdi.
Vali Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, meteorolojik verilere göre, yer yer devam eden kar yağışı ve beklenen aşırı buzlanma nedeniyle il genelinde eğitim-öğretime 20 Ocak'ta ara verilmesinin kararlaştırıldığını belirtti.
Kaldırım, engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağını kaydetti.

KOCAELİ, DÜZCE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?
Kocaeli, Düzce'de okulların tatil edilip edilmeyeceğine dair henüz İstanbul Valiliğinden dair bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

ADIYAMAN'DA OKUL TATİLİ UZATILDI
Adıyaman Valiliği, 20 Ocak Perşembe günü ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiğini duyurdu. Salı ve Çarşamba günü kar ve tipi nedeniyle okulların tatil edildiğini duyuran Adıyaman Valiliği, Perşembe günü de okulları tatil etti. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz genelindeki yoğun kar yağışına bağlı olarak yollarda oluşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarında eğitime 20 Ocak 2022 Perşembe günü de ara verilmiştir. Ayrıca, kamuda çalışan engelli ve hamile kamu personelleri de aynı gün idari izinli sayılacaktır" denildi.
ŞANLIURFA'DA KAR NEDENİYLE YARIN EĞİTİME ARA VERİLDİ
Şanlıurfa'da etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime yarın ara verildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, il genelinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle her tür kademedeki resmi, özel okul ve kurumlarda eğitim ve öğretimin 20 Ocak Perşembe günü tatil edildiği belirtildi.
Açıklamada, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı ifade edildi.