CHP'li Aykut Erdoğdu'dan skandal sözler! AK Partili vatandaşlara "hain" dedi! Erdoğan'ı tehdit etti hakaretler yağdırdı

CHP siyasetin dilini kirletmeye ve seviyesini aşağı çekmeye devam ediyor. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, son olarak AK Parti'ye destek veren vatandaşları hedef aldı. Katıldığı bir yayında, AK Parti'yi kastederek "Bu siyasal hareketin yönetim kadrosuna gösterilecek her türlü sempati bu millete ihanettir" açıklamasında bulundu. Erdoğdu, yine aynı programda Başkan Erdoğan'ı tehdit etti, muhafazalar insanlara hakaretler yağdırdı, PKK'lı Selahattin Demirtaş'a güzellemeler yaptı.

Giriş Tarihi 15 Ocak 2022, 10:54 Güncelleme 15 Ocak 2022, 12:47
CHP’li Aykut Erdoğdu’dan skandal sözler! AK Partili vatandaşlara hain dedi! Erdoğan’ı tehdit etti hakaretler yağdırdı

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) AK Parti'yi destekleyenleri hedef alan açıklamalar gelmeye devam ediyor.

TELE 1'de konuşan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, AK Parti'ye sempatisi olanların millete ihanet etmiş olacağını savundu.

AK PARTİLİLERE HAİN DEDİ
Yaptığı açıklamada, "Bu siyasal hareketin yönetim kadrosuna gösterilecek her türlü sempati bu millete ihanettir. Çünkü hiçbir değer yargısı, ahlaki değeri, etik değeri, tartışma değeri, etik kuralı hiçbir şeyi yok" dedi.



AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Erdoğdu'nun skandal sözlerine sert tepki gösterdi. Özalan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ""İnşallah Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı seçilir, keşke seçilse." diyen CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, Cumhurbaşkanımıza ve partimize oy verenleri ihanetle suçlamış. Millet, kimin ihanet içinde olduğunu biliyor. Haddini bil Demirtaş'ın uşağı!" ifadelerine yer verdi.

"GAYRİ MİLLİDİR"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da geçtiğimiz kasımda AK Parti'ye oy verenlere "gayri milli" demişti. CHP lideri, AK Parti'yi kastederek "Bunlar gayri millidir. Destekleyenler de gayri millidir" ifadelerini kullanmıştı.

AYKUT ERDOĞDU DEMİRTAŞ'IN İŞLEDİĞİ SUÇLARI LEGALİZE ETMEYE ÇALIŞTI
PKK destekçilerinin giriştiği hendek olaylarının açık destekçisi ve 6-7 Ekim Kobani olaylarının failleri arasında olan ve terör suçlarından tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ı legalize etmeye çalıştı.

"DEMİRTAŞ SİLAHLI SİYASETİ LEGAL SİYASETE ÇEKMEK İÇİN ÇABA GÖSTERDİ"
Demirtaş'ın hendek olaylarında ortalığı karıştıran PKK yanlıları için dua istemesini, 6-7 olaylarındaki rolünü ve "Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz" gibi söylemlerini görmezden gelen Aykut Erdoğdu, "Seni başkan yaptırmayacağız" dediği için içeride olduğunu iddia etti.

Demirtaş'ın haksız yere hapis yattığını iddia eden Erdoğdu "Demirtaş silahlı siyaseti legal siyasete çekmek için çaba gösterdi" dedi.

Erdoğdu şunları söyledi:

"7 Haziran seçimlerinden önce Demirtaş'ı içeri atma kararı almışlardı. Sonrasında PKK ile birlikte ülke kana bulandı. Polis haince yatağında infaz edildi. O süreçte PKK hiç yapmadığı eylemleri yaptı."



BAŞKAN ERDOĞAN'I TEHDİT ETTİ
CHP'li Erdoğdu, hadsiz sözlerine devam ederek Başkan Erdoğan'ı da tehdit etti. Erdoğdu, "Korkacak bir kişi varsa en çok korkması gereken Recep Tayyip Erdoğan ve onun oligarşik çetesidir." şeklindeki sözlerle çizgiyi aştı.

MUHAFAZAKAR GÖRÜNÜMLÜ İMANSIZLAR
Ağzından nefret ve hakaret eksik olmayan Erdoğdu'nun skandalları bununla da bitmedi. CHP'li Erdoğdu, algı kokan cümleleriyle muhafazakarları hedef aldığı sözlerinde "Muhafazalar görünümlü imansızlar. Paraya iman edip Allah'a iman etmiş görünenler. Şan, şöhret, şehvet peşinde koşup insanlara öbür dünyadaki cenneti gösterip bugün 500 milyon dolar uçağıyla kendi cennetini yaşayanlar" ifadeleriyle adeta zehir saçtı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN