İşte terör destekçisi HDP’nin yol arkadaşları

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in PKK'lı terörist Volkan Bora ile çekilmiş samimi fotoğraflarını görmezden gelen CHP ve İyi Parti, terörün siyasi ayağı HDP ile TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Toplantıya teröre destek vermesiyle de tepki çeken Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı da katıldı.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2022, 07:01 Güncelleme 14 Ocak 2022, 10:28
İşte terör destekçisi HDP’nin yol arkadaşları

İÇİNDEKİLER

CHP ve İyi Parti, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in bir teröristle çekilmiş samimi fotoğraflarını görmezlikten gelirken, terör destekçisi HDP ile Meclis'te basın toplantısı düzenleyerek kirli işbirliğini bir kez daha deşifre ettiler.





KİRLİ İTTİFAKIN BASIN TOPLANTISI


CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, sağlık çalışanlarının sorunları bahanesi ile İYİ Parti ve HDP'li milletvekillerinin de aralarında bulunduğu bazı milletvekilleriyle Meclis'te basın toplantısı düzenledi.

Sabah'ta yer alan habere göre, basın toplantısına HDP'den Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ve İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, İYİ Parti'den Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu ve teröre destek vermesiyle de tepki çeken Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı da katıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN