DEVA Partili vatan haini Metin Gürcan askerimizin hayatını tehlikeye attı! Mehmetçiği hedef yapmış

Ali Babacan'ın kurduğı DEVA Partisi kurucu üyelerinden Metin Gürcan'ın casusluk yaptığına dair ortaya çıkan görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Çıkan görüntülerin ardından hakkında 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Gürcan ile ilgili şoke eden bir kayda ulaşıldı. Görüntülerde hain Gürcan'ın askerlerimizin hayatını tehlikeye attığı görüldü. Skandal görüntüler A Haber'de değerlendirildi. İşte o anlar...

Giriş Tarihi 09 Ocak 2022, 23:31 Güncelleme 09 Ocak 2022, 23:41
DEVA Partili vatan haini Metin Gürcan askerimizin hayatını tehlikeye attı! Mehmetçiği hedef yapmış

İÇİNDEKİLER

DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan'ın askeriyede görev yaptığı sürede Mehmetçiği hedef aldığı video sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Gürcan'ın Türk askerini hedef aldığı görüntüleri A Haber ekranlarında yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında Askeri Stratejist Eray Güçlüer değerlendirmelerde bulundu.

RESMEN MEHMETÇİK HEDEFE KONULUYOR
TSK'dan atışların nasıl yapılacağı bellidir. Burada resmen Mehmetçik hedefe konuluyor.

TSK'nın hiçbir şeyine uymayan bir durumdur bu. Normalde çok büyük güvenlik tedbirleri alınıyor. Orada askerlerin canı riske atılıyor.

BUNUN ASKER OLDUĞUNU BİR TEK ÜNİFORMADAN ANLARSINIZ
Ateş edilen bölgede diğer askerlerin arkada olması gerekiyor. Burada yaptığı şey askerlik değil. Bu aşırı özgüvenden de değil. Bunun asker olduğunu bir tek üniformadan anlarsınız.

KENDİ ASKERİNİN HAYATINI BÖYLE RİSKE ATAR MI?
Bu olaydan dolayı soruşturma geçirdi zaten. Aslında orada askerlerin bazıları rütbeli. İnsan kendi askerinin hayatını böyle riske atar mı?