Algı operatörü Murat Ongun, "Kılıçdaroğlu aday olmalı" diyen Eren Erdem için linç başlattı

CHP'de adaylık savaşı kıran kırana devam ediyor. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında adaylık maratonu sürerken sosyal medyada da ayrı bir savaş var. CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, Kılıçdaroğlu'nun adaylık için en uygun isim olduğunu söyledi. Ekrem İmamoğlu'nun sözcüsü, algı operatörü Murat Ongun trol ağına talimat vererek Erdem linç edildi.

Giriş Tarihi 03 Ocak 2022, 10:08 Güncelleme 03 Ocak 2022, 10:08
Algı operatörü Murat Ongun, Kılıçdaroğlu aday olmalı diyen Eren Erdem için linç başlattı

İÇİNDEKİLER

CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, Twitter'dan yaptığı açıklamada Millet İttifakı'nın adayının Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğini söyledi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK SAVAŞ

Kılıçdaroğlu'nun devleti bildiğini ve normalleştireceğini öne süren Erdem, "Kemal Kılıçdaroğlu herkes için mücadele ediyor" ifadelerini kullandı.

CHP'LİLERE SALLADI

Erdem daha sonra, beklediği etkileşimi almaması üzerine, "Hayırdır? Bu tweetleri beğenmediniz mi? Tüm CHP örgütleri bunu paylaşmalı" mesajını paylaştı.

EKTROL İŞ BAŞINDA

Erdem'in paylaşımlarına Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın troll ekibinden tepki gecikmedi. Özellikle İmamoğlu'nun sözcüsü Murat Ongun trol ağına emir vererek linci başlattı. Paylaşımı yorum yağmuruna tutan bazı kullanıcılar, Eren Erdem'i "saçmalamakla" suçladı. Bazı kişiler de Erdem ve desteklediği Kılıçdaroğlu'nun koltuk sevdası peşinde olduğunu ifade etti.

Bir kullanıcı ise, "Sokaktaki çocuğa sor o bile Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan karşısında kazanamayacağını bilir. Kendinize gelin artık" sözleriyle tepki gösterdi.

Eren Erdem, Haziran 2018'te yaptığı paylaşımda, 2920 gündür Genel Başkan olan Kılıçdaroğlu'nun 9 seçim kaybettiğini hatırlatarak, "Yapması en erdemli davranış 'istifa' olacaktır" ifadelerini kullanmıştı.