Milli Savunma Bakanlığı net rakamı verdi! TSK'dan 24 bin 256 ihraç

Milli Savunma Bakanlığı, 15 Temmuz darbe girişiminden bugüne kadar, TSK'dan 9 bin 360'ı Milli Savunma Bakanı Akar'ın onayıyla olmak üzere toplam 24 bin 256 personelin ihraç edildiğini bildirdi. İhraç edilenler arasında 150 general ve 10 bin 528 subayın bulunduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi:
Milli Savunma Bakanlığı net rakamı verdi! TSK'dan 24 bin 256 ihraç

Milli Savunma Bakanlığı, 15 Temmuz darbe girişiminden bugüne kadar, TSK'dan 9 bin 360'ı Milli Savunma Bakanı Akar'ın onayıyla olmak üzere toplam 24 bin 256 personelin ihraç edildiğini bildirdi. İhraç edilenler arasında 150 general ve 10 bin 528 subayın bulunduğu öğrenildi. Şu anda bin 185 personel hakkında ise idari sürecin devam ettiği kaydedildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.