Yetersiz altyapı İstanbulluyu mağdur ediyor! Durakta bekleyen vatandaşların zor anları: Kimi ıslandı, kimi karşıya geçemedi

İstanbul'u etkisi altına alan yağmur, altyapı sorununu bir kez daha gündeme getirdi. Hasdal - Kemerburgaz yolunun Güzeltepe mevkiinde bulanan NATO Evleri durağında oluşan su birikintisi yüzünden vatandaşlar zor anlar yaşadı. İşte takvim.com.tr objektifine yansıyan o anlar...

Giriş Tarihi 29 Kasım 2021, 18:24 Güncelleme 29 Kasım 2021, 18:39
Yetersiz altyapı İstanbulluyu mağdur ediyor! Durakta bekleyen vatandaşların zor anları: Kimi ıslandı, kimi karşıya geçemedi

İÇİNDEKİLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yeni haftada İstanbul'da etkili olması beklenen yağmurla ilgili tahminleri sabah saatlerinde kendini gösterdi.


İstanbullu yağmurlu bir sabah uyandı ve gün içerisinde lodos da etkili oldu.



Yağan yağmur ile birlikte İstanbul'daki altyapı sorunu bir kez daha ayyuka çıktı.


Fotoğrafta: Yolda biriken yağmur suyu durakta bekleyen vatandaşları ıslattı

DURAKTA BEKLEYEN VATANDAŞLARIN ZOR ANLARI
Hasdal - Kemerburgaz yolunun Güzeltepe mevkiinde bulanan NATO Evleri durağında otobüs bekleyen yolcular ve karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar biriken su birikintisi ile zor anlar yaşadı.

Altyapı yetersizliğinden her yağmurda aynı manzaraya sahne olan söz konusu yerin bir türlü onarılmaması bölgede yaşayanları rahatsız ederken CHP'li İBB'ye bağlı yetkililerden bir an önce çözüm bekleniyor.



ISLANMAMAK İÇİN...
Durakta bekleyen bir yolcu, yağmur yağdığı günlerde su biriken durak önü ve yaya geçidinde uzun süre beklediklerini belirtti ve ıslanmamak için NATO Evleri durağından bir durak önce veya bir durak sonra inmek zorunda kaldıklarını söyledi.



SÜRÜCÜLER YAYA GEÇİDİNE RAĞMEN HIZ KESMİYOR!
Hasdal - Kemerburgaz yolunu kullanan sürücülerin ise yaya geçidini umursamayıp hız kesmeden yolllarına devam etmesi, büyük bir tehlike oluşturuyor.

RÖGARLAR TIKANDI
İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle Unkapanı alt geçidinde rögarlar tıkandı.

Unkapanı alt geçidinde rögarların tıkanması sonucu, güzergah boyunca su birikintisi oluştu.



Su birikintisi nedeniyle Eminönü'nden Balat yönüne araç trafiği geçici olarak durduruldu. Olay yerine gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tıkanan rögarları boşaltmak için çalışma başlattı.



Çalışmalar neticesinde su birikintilerinin azalmasının ardından, trafik tek şerit olarak yeniden açıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN