Başkan Erdoğan'ın atama kararları Resmi Gazete'de!

Son dakika haberine göre, Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzası ile çeşitli kurum ve kuruluşlara yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Başkan Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı Hazine Kontrolörlüğüne Harun Gürer atandı. İşte çeşitli kurum ve kuruşulara yapılan yeni atamalar.

Giriş Tarihi 27 Kasım 2021, 07:35 Güncelleme 27 Kasım 2021, 07:48
Başkan Erdoğan’ın atama kararları Resmi Gazete’de!

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzası ile çeşitli kurum ve kuruluşlara yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

HAZİNE'YE YENİ İSİM
Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Hazine Kontrolörlüğüne Harun Gürer atandı.

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Kutluhan Taşkın atandı.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Sezai Aydın atandı.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Yasin Kalem atandı.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Erkan Tek atandı.


ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Feyza İLERİ atandı.

KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince ilyas TUFAN atandı.

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Nuri USLU atandı.

DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mustafa KOÇ atandı.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ömer KARADEMİR atandı.

Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Muhittin MACİT atandı.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince, Milli Eğitim Bakanlığı Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail YAPICIER görevden alındı. Boşalan Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Fevzi KURT atandı.

2021/570 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü; XIX. Bölge Müdürü İsmail KAYA, XXI. Bölge Müdürü Göktuğ İLTER, görevden alındı. XXI. Bölge Müdürlüğüne, VIII. Bölge Müdürü Emrah KÖLEOGLU, atandı


ATAMA KARARLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN