Sümeyye Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İstanbul'da Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Sümeyye Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

İstanbul Ataşehir'deki Barbaros Mahallesi'nde meydana gelen olayda Can Göktuğ Boz, iş için Ankara'dan gelen, tanımadığı mimar Başak Cengiz'e samuray kılıcıyla saldırdı.

Ağır yaralanan Cengiz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sümeyye Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti-2

Gözaltına alınan Can Göktuğ Boz tutuklanırken, Başak Cengiz'in cenazesi de Ankara'da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Sümeyye Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti-3

Olayın ardından Başak Cengiz'in Ankara'da yaşayan ailesine taziye ziyaretleri sürüyor.

Sümeyye Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti-4

Başkan Erdoğan'ın kızı, KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar da beraberinde AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ile Başak Cengiz'in annesi Beyhan ve babası Avni Cengiz'i ziyaret etti.

Sümeyye Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti-4

Sümeyye Erdoğan Bayraktar, ziyarette acılı aileye taziyeleri iletti. Ziyaret, yaklaşık yarım saat sürdü.

Samuray kılıcı saldırısının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler