Aşkım Kapışmak kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Aşkım Kapışmak gerçek adı ne, sevgilisi kim?

Magazin gündemindeki olayların konuşulduğu programın yeni konuğu bir hayli merak edildi. Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa programının bugünkü konuğu Aşkım Kapışmak oldu. Farklı tarzı ve özellikle duyulmamış ismi ve soy ismi ile dikkat çeken Aşkım Kapışmak hakkında bir çok soru araştırılmaya başlandı. Peki; Aşkım Kapışmak kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Aşkım Kapışmak gerçek adı ne, sevgilisi kim? İşte Aşkım Kapışmak hakkında merak edilenler...

Giriş Tarihi 28 Ekim 2021, 10:51 Güncelleme 28 Ekim 2021, 10:55
Aşkım Kapışmak kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Aşkım Kapışmak gerçek adı ne, sevgilisi kim?

İÇİNDEKİLER

Aşkım Kapışmak kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Aşkım Kapışmak gerçek adı ne, sevgilisi kim? soruları yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Magazin günemini belirleyen konuların ele alındığı Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa programına konuk olan Aşkım Kapışmak izleyicilerin merakını cezbetti. Peki Aşkım Kapışmak kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Aşkım Kapışmak gerçek adı ne, sevgilisi kim?

AŞKIM KAPIŞMAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ, NE İŞ YAPIYOR?

Aşkım Kapışmak, Türk yazar, oyuncu ve davranış bilimleri uzmanıdır. 42 yıl yaşındaki Kapışmak 1979 İstanbul doğumludur. 12 yaşında Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi alan Kapışmak lise zamanlarında birçok sahne deneyimi kazandı.

Marmara Üniversitesindeki eğitimi sonrası Amerikan Üniversitesi Newport'ta Davranış Bilimleri- Psikoloji lisansını tamamlayan Kapışmak Davranış Bilimleri okurken, zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmaya başladı. Maltepe Cezaevinde çocuk ve gençlere motivasyon günleri düzenledi. Ayrıca İstanbulda birçok kişisel gelişim ve iletişim eğitimleri aldı.

Mezun olduğu Marmara Üniversitesinde öğrencilere Etkili İletişim Becerileri dersleri verdi, bu sırada birçok üniversiteden de konuşmacı olarak davet aldı. Bu seminerlere devam ederken Final Dergisi Dersanelerinde sınava girecek öğrencilere dört yıl danışmanlık yaptı. İki yıl boyunca Beden Dili Uzmanlığı ve İletişim Becerileri eğitimi de alan Kapışmak, Türkiye genelinde seminerler vermeye başladı. starbucks, Wella, Head and Shoulders, Borusan, Quinn Group,Corio Group,Profilo Mehmet Tatlı gibi önemli firmalara iletişim seminerleri düzenledi.

Turkmax'ta 2011-2012 sezonunda Buyrun Paylaşalım adlı programı haftaiçi her gün canlı olarak hazırladı ve sundu. 2012 Yaz sezonunda Star TV'de AyşeileAlişan programında her cuma İletişim ve İlişkiler bölümü hazırladı. Sahnede daha etkili olmak isteyen Aşkım Kapışmak, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde iletişim, beden dili, diksiyon, oyunculuk ve sahne sanatları dersleri alarak üniversitede edindiği bilgileri tek kişilik gösteri şeklinde sahneye koymaya başladı. Kadınlar Sağdan, Erkekler Soldan adlı kitabını 2011de çıkardıktan sonra kitapta yazanları stand up şeklinde sahnelemeye başladı. Son olarak Beni Benimle Aldatır mısın ve'Küçük Mutluluklar ' adlı kitabını okuyucuya sunan Aşkım Kapışmak, şu an üniversiteler, belediyeler, özel şirketlerde gösteri ve seminerler düzenliyor. Bununla birlikte bireysel ve kurumsal danışmanlık eğitimleri de veriyor.

AŞKIM KAPIŞMAK GERÇEK ADI NE, SEVGİLİSİ KİM?

Aşkım Kapışmak ismi ile ilgili ''Gerçek adınız mı?'' sorusuna şöyle yanıt verdi;

''6 senedir insanların bana bunu sorma nedenleri, inanmıyor oluşları sanırım. Gerçekten herkes bunu merak ediyor. Ama gerçekten adım Aşkım Kapışmak. Nüfus müdürünün soyadımdaki "z"yi "k" yapmasıyla ortaya böyle tuhaf bir şey çıkmış. Yoksa Aşkım adı zaten fazlaca insanda olan, normal bir isim. İsterseniz bütün diplomalarımı da gösterebilirim.''

Aşkım Kapışmak bir süre önce Evrim Akın ile birliktelik yaşıyordu.

AŞKIM KAPIŞMAK KİTAPLARI!

Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan
Beni Benimle Aldatırmısın
Küçük Mutluluklar Kitabı
Hangi Anne Hangi Babasınız