Son dakika: Sınırda 3 FETÖ'cü ve 5 DEAŞ mensubu yakalandı

Türkiye'nin terörle mücadelesi kararlı bir şekilde devam ederken hudutlarda kuş uçurtulmuyor. MSB'den yapılan açıklamada, "Terörle mücadelemiz hudutlarda da sürüyor. Ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 10 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan 3’ünün FETÖ, 2’sinin Kırmızı Bülten ile aranan DEAŞ mensubu olduğu belirlendi." denildi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Son dakika: Sınırda 3 FETÖ'cü ve 5 DEAŞ mensubu yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada:
"Terörle mücadelemiz hudutlarda da sürüyor. Ülkemizden Yunanistan'a ve Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 10 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan 3'ünün FETÖ, 2'sinin Kırmızı Bülten ile aranan DEAŞ mensubu olduğu belirlendi." ifadelerine yer verildi.

Son dakika: Sınırda 3 FETÖ'cü ve 5 DEAŞ mensubu yakalandı-1

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kaplan ve Pençe Şimşek bölgelerinde tespit edilen 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Teröristle mücadelemiz etkili ve kararlı şekilde sürüyor. Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kaplan ve Pençe Şimşek bölgelerinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist, ateş destek vasıtaları ve ATAK helikopterleri ile etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler