Selçuk Bayraktar'dan İsmail Saymaz'a belgeli yanıt! "İftira ve karalama dürtüsüne engel olamamış"

Türkiye Teknoloji Takımı (T3 Vakfı) ile ilgili iftira ve karalama kampanyasını sürdürünce CHP yandaşı İsmail Saymaz'a mahkeme yolu gözüktü... BAYKAR Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, konuya ilişkin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden çok sert açıklamalarda bulundu. Bayraktar "Ahlak ve şeref çağrımız vaktiyle özür diletmişse de, iftira ve karalama dürtüsüne engel olamamış. Bu alçakların iftiraları yan yana koyulsa İstanbul'dan Kandil'e yol olur." dedi.

Giriş Tarihi 17 Ekim 2021, 02:23 Güncelleme 17 Ekim 2021, 02:23
Selçuk Bayraktar’dan İsmail Saymaz’a belgeli yanıt! İftira ve karalama dürtüsüne engel olamamış

İÇİNDEKİLER

Türkiye Teknoloji Takımı, vakfa yönelik iftira ve karalama kampanyasını tekrar eden Gazeteci İsmail Saymaz hakkında dava açılacağını duyurdu.

T3 Vakfı'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Gazeteci olduğu iddiasıyla yazı yazan ve tv programlarına katılan İsmail Saymaz, daha önce vakfımıza yönelik iftira kampanyasına aracılık etmiş, sonrasında ahlak ve şeref çağrımız üzerine özür dilemişti.

TAZMİNAT GAZETECİ ADAYLARINA BURS OLACAK


Aynı iftira ve karalamayı katıldığı tv programında tekrar etmesinden ötürü, vakfımızın hukukunu korumak adına dava açacağız. Kazandığımız tazminatı -daha öncekilerde olduğu gibi- ahlaklı gazeteciler olmaları umuduyla iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak vereceğiz.

İftira ve karalamalarla beslenenler aleyhine açmış olduğumuz davaların yedisi sonuçlandı, davalılar toplam 128.000 TL tazminat ödemeye mahkum edildi. Bu meblağdan 60.000 TL'si üst mahkeme olan İstinaf Mahkemesi kararı ile kesinleşti. Saygıyla Duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR


Baykar Teknik Müdürü ve T3 Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ahlak ve şeref çağrımız vaktiyle özür diletmişse de, iftira ve karalama dürtüsüne engel olamamış. Bu alçakların iftiraları yan yana koyulsa İstanbul'dan Kandil'e yol olur. Sebebi Milli Teknoloji Hamlesi gönüllüsü binlerce gencimiz mi, Milli S/İHA'larımız mı?" ifadelerini kullandı.