CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ‘yok artık’ dedirten 'asfalt' oyunu

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş algı mühendisliğinde zirve yaptı. 'Bakın, Başkan'ın evinin önü asfalt ama geri kalan yerler toz toprak' diye algı çalışması yapmak için Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın evinin önüne sıcak asfalt serildi. Duruma tepki gösteren Kaplan, "Şahsım ve tüm belediye personelim adına bizim bahsi geçen yerlerin yapılmasıyla alakalı herhangi bir yetki ve sorumluluğumuz olmadığı gibi kendi adımıza bir talebimiz de olmamıştır." dedi.

Giriş Tarihi 16 Ekim 2021, 08:58 Güncelleme 16 Ekim 2021, 14:25
CHP’li Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ‘yok artık’ dedirten ’asfalt’ oyunu

İÇİNDEKİLER

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş algı mühendisliğinde zirve yaptı.

ALGI İÇİN BAŞKANIN EVİNİN ÖNÜNE ASFALT DÖKTÜLER

ABB iştiraki Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) tarafından cadde ve sokaklarda yapılan kazı çalışmaları nedeniyle Beypazarı'nın birçok yeri aylardır toz toprak içindeyken, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın evinin önüne sıcak asfalt serildi.

Başkan Tuncer Kaplan, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kendi ikamet ettiği sitenin önüne ve arkasına asfalt attığını belirterek, 'Bakın, Başkan'ın evinin önü asfalt ama geri kalan yerler toz toprak' diye algı çalışması yapmanın kimin işi olduğu hepimizin malumu.

Önce bu yollar yapılsın diye asla hiç kimseye ricada bulunmadım" dedi.



Sabah'ta yer alan habere göre, Tuncer Kaplan, şunları söyledi: "Aylardır öncelikli olarak yapılması gereken yerleri bildirmiş olmamıza rağmen benim de ikamet ettiğim sitenin ön ve arka yollarının asfaltlanması üzerine bunun akabinde vatandaşlarımızdan gelen 'Başkanım sizin evinizin sokakları yapılı tabii.

Biz aylardır toz toprak çekiyoruz' gibi söylemlerle karşı karşıya kalmaktayız.


KENDİ ADIMIZA BİR TALEBİMİZ DE OLMAMIŞTIR


Şahsım ve tüm belediye personelim adına bizim bahsi geçen yerlerin yapılmasıyla alakalı herhangi bir yetki ve sorumluluğumuz olmadığı gibi kendi adımıza bir talebimiz de olmamıştır."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN