Türkiye'ye çağ atlatacak projelerin her fırsatta karşısında duran Mimarlar Odası'ndan PKK'ya ödül

Türkiye'ye çağ atlatacak mega projelerin her fırsatta karşısında duran, çoğu zaman amacını aşan eylem ve söylemlere taraf olan Mimarlar Odası, büyük bir skandala imza attı. Mimar Emre Madran anısına Mimarlar Odası tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen 'Basın Ödülleri' töreninde terör örgütü PKK'nın yayın organı Jin TV'ye 'Uluslararası Televizyon Haberciliği' ödülü verildi. Mimarlar Odası'nın bu skandal hamlesi sadece mega projelerin değil Türkiye'nin de karşısında olduklarını gözler önüne serdi.

Giriş Tarihi 29 Eylül 2021, 18:02 Güncelleme 29 Eylül 2021, 22:34
Türkiye’ye çağ atlatacak projelerin her fırsatta karşısında duran Mimarlar Odası’ndan PKK’ya ödül

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin 2023 vizyonu kapsamında gerçekleştirdiği mega projelere muhalefet edip her fırsatta karşısında duran Mimarlar Odası, PKK kanalına ödül verdi.


Fotoğrafta: Terör örgütü PKK'nın kanalı Jin TV'de PKK/YPG'li bir terörist

PKK'NIN YAYIN ORGANI

Mimarlar Odası'nın Mimar Emre Madran anısına bu yıl altıncısını düzenlediği "Koruma Alanında Emre Madran Basın Ödülleri"nde, terör örgütü PKK'nın yayın organı olan Jin TV, uluslararası basın dalında ödüllendirildi.


Fotoğrafta: Mimarlar Odası'nın ödüllendirdiği Jin TV'de bölücü terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a yer verildi

'EKOLOJİ' İÇİN VERİLMİŞ

Yapılan açıklamada, ödülün "doğa tahribatları, HES ve maden ocakları haberleri" için Jin TV Yeşil Pencere Ekoloji Programı Yapımcısı Güler Yıldız'a verildiği ifade edildi.



Fotoğrafta: PKK/YPG'li bir teröristin Jin TV'ye verdiği röportaj