İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Sen FETÖ'nün kasetiyle bir partiye çöktün, hala devam ediyorsun

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. Soylu, "Biz bir yere çökmüş değiliz ama biz senin nereye çöktüğünü biliyoruz. Sen FETÖ'nün kasetiyle bir partiye çöktün, hala devam ediyorsun. Bunlar yanlış işlerdir, bu alanlara girmek doğru bir yaklaşım değil, ucuz siyaset manevralarıdır" dedi.

Giriş Tarihi 29 Eylül 2021, 21:12 Güncelleme 29 Eylül 2021, 22:04
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na tepki: Sen FETÖ’nün kasetiyle bir partiye çöktün, hala devam ediyorsun

İÇİNDEKİLER

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.

Soylu, ''Biz bir yere çökmüş değiliz ama biz senin nereye çöktüğünü biliyoruz. Sen FETÖ'nün kasetiyle bir partiye çöktün, hala devam ediyorsun. Bunlar yanlış işlerdir, bu alanlara girmek doğru bir yaklaşım değil, ucuz siyaset manevralarıdır.'' dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamaları şu şekilde:

Biz bu dünyanın, öteki dünyanın hesabını yaparız. Allah'a hamdolsun şehitlerimizin, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman, daima yanındayız. Ne ihtiyaçları varsa da Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla sadece bu meselede görevli olan ben ve arkadaşlarım değil, tüm devlet emirlerine amadeyiz. Biz bir yere çökmüş değiliz ama biz senin nereye çöktüğünü biliyoruz. Sen FETÖ'nün kasetiyle bir partiye çöktün, hala devam ediyorsun. Bunlar yanlış işlerdir, bu alanlara girmek doğru bir yaklaşım değil, ucuz siyaset manevralarıdır. Kahraman polisimize 'katil polis' diyenlerle iş birliği yapan ben değilim, sen ve senin arkadaşların.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN