İstanbullunun İETT çilesi! Gaz pedalı arızalanan otobüs yolda kaldı

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İETT otobüsleri arıza haberleriyle gündemden düşmüyor. Arızalanan toplu ulaşım araçlarına bir yenisi daha eklendi. Mecidiyeköy’den Arnavutköy’e giden İETT otobüsünün gaz pedalı arızalanınca yolda kaldı. Vatandaşlar yaşanan duruma tepki gösterdi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 28 Eylül 2021, 19:33 Güncelleme 28 Eylül 2021, 23:00
İstanbullunun İETT çilesi! Gaz pedalı arızalanan otobüs yolda kaldı

İÇİNDEKİLER

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İETT otobüsleri arıza haberleriyle gündemde...

BİR SAAT ARIZALI HAREKET ETTİ
İstanbulluların son günlerde sıklıkla karşılaştığı toplu ulaşım sorununa bir yenisi daha eklendi. Mecidiyeköy'den Arnavutköy'e hareket eden İETT aracı arıza yaptı. 336M kodlu araç Sultangazi'de bulunan Hamza Yerlikaya durağında durmak zorunda kaldı.

İETT aracı yaklaşık bir saat arızalı şekilde hareket etti.

GAZ PEDALI ARIZASI
Sorunun büyümesi ve aracın gittikçe yavaşlaması nedeniyle aracın şoförü otobüsü durdurdu. Gaz pedalının arızalandığını söyleyen şoför yolcuları alternatif toplu taşımaya yönlendirdi.

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ
Vatandaşlar yaşadıkları mağduriyetten dolayı tepki gösterdi. Yolcuların 'Neden bu kadar İETT arızalanıyor' sorusuna ise şoför, "Kul yapımı ne yapalım" diyerek cevap verdi. Yaşananlar anbean cep telefonu kamerası tarafından böyle kaydedildi.

Son günlerde artan toplu taşıma arızalarına çözüm bulunmazken İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bu konudaki tedbirsizliği pes dedirtti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN