Sezer Öztürk kimdir, kaç yaşında, tutuklandı mı? Sezer Öztürk hangi takımlarda oynadı? Sezer Öztürk son hali...

Sezer Öztürk hakkında aramalar büyük bir hız kazandı. Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımlarda oynayan eski futbolcu Sezer Öztürk ve bir arkadaşı trafikte dehşet saçtı. Yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Öztürk'ün Şile'de trafikte tartıştığı kişilere ateş açtığı ileri sürüldü. Bu nedenle cinayet iddiasıyla tutuklandığı ileri sürülüyor. Peki, Sezer Öztürk kimdir, kaç yaşında, tutuklandı mı? Sezer Öztürk hangi takımlarda oynadı? Sezer Öztürk son hali...

Giriş Tarihi 27 Eylül 2021, 11:28 Güncelleme 27 Eylül 2021, 13:36
Sezer Öztürk kimdir, kaç yaşında, tutuklandı mı? Sezer Öztürk hangi takımlarda oynadı? Sezer Öztürk son hali...

İÇİNDEKİLER

Eski futbolcu Sezer Öztürk hakkında arama motorlarında araştırmalar başladı. Ajanlar ve bazı haber kaynaklarından edinen bilgiye göre, eski futbolcu Sezer Öztürk trafikte dehşet saçtı. Öztürk'ün Şile'de trafikte tartıştığı kişilere ateş açtığı ileri sürüldü. Yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Bu nedenle cinayet iddiasıyla tutuklandığı ileri sürülüyor. Peki, Sezer Öztürk kimdir, kaç yaşında, tutuklandı mı? Sezer Öztürk hangi takımlarda oynadı? İşte konu hakkında tüm detaylar!

SEZER ÖZTÜRK KİMDİR?

Sezer Öztürk 3 Kasım 1985 tarihinde Almanya Velbert'te dünyaya gelmiştir. Karslı bir işçi ailesinin çocuğu olan Öztürk, doğduğu kasaba olan Velbert'te büyümüştür. Çocuk yaşta burada Türkler tarafından kurulmuş Türkgücü Velbert altyapısında futbola başlamıştır.

SEZER ÖZTÜRK KAÇ YAŞINDA, BOYU KAÇ?

35 yaşındaki eski futbolcu 1.76 boyundadır ve orta sahada yer almaktadır.

Millî takım kariyeri

Bayer 04 Leverkusen oynamanın avantajıyla Türkiye genç millî takımlar için keşfedildi. Almanya genç millî takımına davet edilse de Sezer Öztürk tercihini Türkiye'den yana kullandı ve ilk defa millî formayı Türkiye U-15 Altı millî futbol takımında 19 Ekim 1999 tarihinde Romanya ile oynanan karşılaşmada giydi. Ardından genç millî takımlarının bütün kademelerinde görev aldı.

48 kez millî takımlara çağrılan Sezer Öztürk, 7 kez Türkiye U-15, 4 kez Türkiye U-16, 1 kez Türkiye U-17, 5 kez Türkiye U-18, 16 kez Türkiye U-19, 7 kez Türkiye U-20, 1 kez de Türkiye A2 forması olmak üzere toplam 42 kez millî formayı giymiştir ve bu müsabakalarda 6 gol kaydetmiştir.

Millî takımlar teknik direktörü Guus Hiddink tarafından Çek Cumhuriyeti ile Kuzey İrlanda karşı oynanacak hazırlık maçları için Türkiye A millî takımı kadrosuna davet edilen Sezer, bu müsabakalarda yedek soyunsa da görev almamıştır.

Türkiye 19 yaş altı millî futbol takımı ile 2004 yılında düzenlenen UEFA 19 Yaş Altı Şampiyonası'na katıldı ve final oynadı.

SEZER ÖZTÜRK TUTUKLANDI MI?

Sancaktepe'de 19 Eylül Pazar günü akşam 17.30 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, Halil İbrahim S. (24) babası, ağabeyi ve arkadaşlarıyla Paşaköy mevkine mangal yapmaya geldi. Grubun mangal yaptığı sırada yabancı plakalı araçla gelen Fenerbahçeli eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı patika yoldan aracıyla geçmek için yol istedi. Halil İbrahim S. yol vermek istediği sırada ikili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Sezer Öztürk'ün arkadaşı ve Halil İbrahim S.'nin ailesi ve arkadaşlarının katılmasıyla alevlenen arbedede Halil İbrahim S. kaçarak vatandaşların bulunduğu alana girmeye çalışırken lüks otomobilinden ateş açan Sezer Öztürk ise hızla olay yerinden uzaklaştı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada Halil İbrahim S. hayatını kaybederken Baba Haydar G., ağabey Duran S. ve arkadaşları Sezgin Y. ile Metin A. ise yaralandı.

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Sancaktepe'de Halil İbrahim Scholten isimli şahsın ateşli silahla öldürülmesi olayı ile ilgili olarak İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı 'Kasten öldürme' ve 'Kasten yaralama' suçlarından soruşturma başlattı.

ARACIN SAHİBİ TESPİT EDİLDİ

Yürütülen soruşturma kapsamında olay sırasında Almanya ülkesi trafik siciline kayıtlı bir aracın kullanıldığı tespit edilirken aracın tescil kayıtlarına bakılarak sahibinin O.D. isimli bir şahıs olduğu öğrenildi. Ayrıca O.D. isimli araç sahibinin ağustos ayı sonunda Almanya ülkesine gittiği, aracı sevk ve idare edenin ise şüpheli Sezer Öztürk olduğu tespit edildi.

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ TESLİM OLARAK TUTUKLANDI

Yapılan araştırmalar sonucunda diğer şüpheliler olan Ö.G. ve A.M.'nin de meydana gelen olayda şüpheli Sezer Öztürk'le birlikte hareket ettiği anlaşıldı. Şüpheli A.M.'nin 20 Ağustos günü kendiliğinden gelerek teslim olduğu ve İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınarak tutuklama istemiyle çıkartıldığı İstanbul Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmasına karar verildiği öğrenildi.

ESKİ FUTBOLCU HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI

Şüpheli Sezer Öztürk ve şüpheli Ö.G.'nin halen firar durumunda oldukları bilinirken şüpheli Sezer Öztürk hakkında İstanbul Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmasına yönelik yakalama emri çıkartıldı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Şüpheli Ö.G.'nin tespit edilen adreslerinde yapılan aramalar sonucunda herhangi bir sonuca ulaşılamazken, gün içinde şüpheli Ö.G. hakkında da tutuklanmasına yönelik yakalama emri talebinde bulunulacağı açıklandı. Soruşturma kapsamında ise tüm müştekiler ve tanıkların emniyet ve savcılık ifadelerinin alınarak soruşturmanın tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.