SON DAKİKA: Başkan Erdoğan'ı sürekli prompter kullanmasıyla eleştiren Meral Akşener 1 dakikalık konuşmayı promptera bakmasına rağmen yapamadı

Son dakika haberleri... Her fırsatta Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın prompter kullanmasını eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendi tuzağına düştü. Belgrad'da Başkan Erdoğan'ı eleştiren bir konuşma yapmaya çalışan Akşener, bir dakikalık konuşmayı kafasını sürekli sağa sola çevirerek ekrana bakarak yapabildi.

Giriş Tarihi 06 Eylül 2021, 09:03 Güncelleme 06 Eylül 2021, 09:59
SON DAKİKA: Başkan Erdoğan’ı sürekli prompter kullanmasıyla eleştiren Meral  Akşener 1 dakikalık konuşmayı promptera bakmasına rağmen yapamadı

İÇİNDEKİLER

Meral Akşener, prompter kullanamamasıyla sosyal medyanın gündeminde. Akşener, bir dakikalık bir video yayınlarken videoda komik görüntüler ortaya çıktı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı prompter kullandığı için eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Filenin Sultanları'nın maçını izlemek için gittiği Belgrad'da, Erdoğan'ın kendisine yönelik açıklamalarına cevap niteliğinde bir video yayınladı.

Ancak Akşener, yaklaşık bir dakikalık konuşmasını prompter'dan bakarak okudu.

Akşener'in prompter okuması sosyal medya kullanıcılarının da dikkatinden kaçmadı. Kafasını sürekli sağa sola çevirdiği, gözleriyle sürekli yazıları takip ettiği ve zaman zaman duraksadığı görülen Akşener'in prompter okuması sosyal medyada eleştiri ve mizah dolu tweetlerin odağı oldu.

Paylaşımın altına, "Prompter nasıl okunur dersi alın", "Bir dahakine prompter'ı kameranın yönüne koyun. Böyle gözler çok yana gitmiş", "Bu prompter'lerin kameralı olanı var ondan alın" gibi çok sayıda yorum yazıldı.

BAKAN VARANK'TAN AKŞENER'E TAVSİYE
Akşener'in attığı tweet'i alıntılayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Akşener'e bir tavsiyede bulunan Bakan Varank şu ifadeleri kullandı "Sayın Meral Akşener prompterlı kameralar var onlardan alırsanız metni okumak için kafanızı sürekli sola çevirmek zorunda kalmazsınız."